silkroadı açıyorum tmm buraya kadar her şey güzel daha sonra image code filan yazıyorum sonra enter yapıyorum.ve silkroaddan başka 1 şeyee geçince yani silkroad çalışır durumda iken 1 internet sayfasına giriyorum daha sonra silkroad dönmek istediğimde silkroad 1 anda kayboluyor ve hata filan da vermiyor Legend3 te olmaya başladı bu sorun daha önce böyle 1 sorunla karşılaşmamamıştım 😢
Silkroad Sorun!
· 14 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
H
handsome_yet
⭐ 18y
silkroadı açıyorum tmm buraya kadar her şey güzel daha sonra image code filan yazıyorum sonra enter yapıyorum.ve silkroaddan başka 1 şeyee geçince yani silkroad çalışır durumda iken 1 internet sayfasına giriyorum daha sonra silkroad dönmek istediğimde silkroad 1 anda kayboluyor ve hata filan da vermiyor Legend3 te olmaya başladı bu sorun daha önce böyle 1 sorunla karşılaşmamamıştım 😢
bende de yapıo aynı sorunu dırek kapanpıo masa ustu gelıo ama neden yapıo anlamadım bılen arkadaslar yardım ederse sevınırım
Bende de oluyor.Hala giremedim SRO ya
beyler sorunu buldum.Legend3 gelince artık daha yüksek donanım istemeye başladı pc ve artık 1204x768 aayarı ve üstünde oynadığınız zaman silkroad kaldırmıyor ve kapanıyor benim ekran 128 ram 1 gb anca 800x600 yapınca sorunsuz çalıştırıyor sroyu!!! 😞 😞 😞 malesef tek çözümünüz ya böyle yapıcaksınız yada pc'nizi yükselticeksiniz 😈
ya bendede aynı sorun var yalnız sorun sadece tam oyuna girdiğim sırada ortaya çıkıyo tam çarımı görüyorum bom ekran gidiyo tamamen bugün olmaya başladı bendede hiç olmuyodu sizin dediğiniz yolu denicem bakalım inş olur
beyler sorunu buldum.Legend3 gelince artık daha yüksek donanım istemeye başladı pc ve artık 1204x768 aayarı ve üstünde oynadığınız zaman silkroad kaldırmıyor ve kapanıyor benim ekran 128 ram 1 gb anca 800x600 yapınca sorunsuz çalıştırıyor sroyu!!! 😞 😞 😞 malesef tek çözümünüz ya böyle yapıcaksınız yada pc'nizi yükselticeksiniz 😈
Acayip saçma bir düşünce adam o çözünürlüğü desteklemese oyunun ayarlar bölümüne koymaz 512 mb ekran kartı ile giremiyor adamlar silkroadin clienti ile ilgibi bir sorun bekliycez şunun şurasında salı gününe ne kaldıki
aynı sorun bndede war
o sorun kimde yokki 😊
Tamamen yanlış.Denenmiştir ve Yanlış oldugu ortaya çıkmıştır.Sorun : JOYMAX.
arkadaşlar Joymax no dc li client koyud o yüzdne böyle o clientin orjinali olsa ii olcuaktı ama bu salı inş. düzeltilecektir...
İnş.. 😉
M
MeraclituS
⭐ 19y
aynı hata bendede war maalesefff yardım lütfen
AYNISI BENDEDE OLUYO HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP :(:(:(
MODLAR YARDIM EDİN
MODLAR YARDIM EDİN
Aynı hata herkeste var,Bugün ki update'de düzeltilmesini temenni ediyoruz (:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap