Icerige atla
Extraloob

Silkroad Setup Hatası !!!!!

· 19 Yanıt · 2.3K görüntüleme
S
Sqadi OP ⭐ 18y
Ben Silkroadı setuptan yükliyeceğim ama bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım ?

- Resim Silinmiş.
19 Yanıt
B
resim gözükmüyo ama ben sorunu anladım legen2 update gibi bir hata geliyorsa
silkroadonline.net i aç öle yüklke perde
M
MoonLife ⭐ 19y
legend2 yi yüklemen gerekiyo
B

legend2 yi yüklemen gerekiyo

Confused
B

gözüküyor link bi daha veriyim http://img179.imageshack.us/my.php?image=hataov9.jpg

ewt silkroadın sitesine girmiyor bu yaw

ozaman çok ağır açılan bi internet sayfası aç öle dene bide cd veya dvd den yüklüyorsan setupu masaüstüne at
K
kayar ⭐ 19y
eski sroyu (Remove) dosyasıyla sil ama bot gibi şeyleri silmene gerekmez ilk başta http://www.silkroadonline.net e gir sonra setupu çalıştır yüklenmesi lazım mutlaka
B
Bordo_Bere ⭐ 19y
bu sorunun kaynağı sanırım internetten o bilgisayara direk download etmemenden kaynaklanıyor.çünkü ben sroyu flash belleğe atınca başka pc de çalıştırmıyor aynı hatayı veriyor.
Y
Yorkshire ⭐ 19y
Arkadaşım Muhtemelen Modifiye Client kullanıyorsun ondan dolayı Bozuk Client ikazı alıyorsun bu hatanın Net ile alakası yok sen orjinal clientı yeniden oyunun kurulu olduğu yere kopyala tekrar dene
P
pooyraazz ⭐ 19y
arkadaşım tam olarak anlamadım rica etsem bana resim ile anlatabilirmisin lütfen çok acill lazımmm
N
N0F3AR ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

Gerekli bilgiyi vermisler ama ben tekrar soliim Silkroadın ana sitesini acıp dene eğer site acılmıyorsa yenile sayfayı sürekli acılana kadar acıldığında site acıkken bi dene bakalım bu hatayı alıcakmısın alırsan da ısrarcı ol bi kac kere dene Wink
M
muratsnkl ⭐ 19y
HiC BiRine Bakma Sen.Beni Dinle Aynı Hatayı Bende aLdım.Setup.exe yi calıstır o hatayı verdi Tamam De hataya Sonra Tekrar Setup.exe'yi Calıstır.Tekrar Verirse Tekrar Dene 3-4 Kereden Sonra Kesin OluyoR. Exclamation
M
mune_goka ⭐ 19y
Adobe Reader den de olabiliyor.Baştan yükle
M
mune_goka ⭐ 19y
geçtimi hata
C
Crossie ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

Gerekli bilgiyi vermisler ama ben tekrar soliim Silkroadın ana sitesini acıp dene eğer site acılmıyorsa yenile sayfayı sürekli acılana kadar acıldığında site acıkken bi dene bakalım bu hatayı alıcakmısın alırsan da ısrarcı ol bi kac kere dene Wink

Benim söyleyeceğim çözümü söylemişsin extraokk
"sroahmet"in dediğini uygula sorun çözülecektir Wink
A
arkdaş onun cözümü aynı hata banda oldu silkroad sitesi ne girmesi laazım girmiyosa yeniden başlat bilgisayaraı sonra setup a bas hep o hata çıkıcak 6 veya 7de fa dene oçıkar eğer olmassa bilgisayarı kapat 2,3 saat sonra tekrar tıkla olur aynısı bende oldu oke
J
bir kaç kere deneyin bu hata tüm setuplarda var , antivirüsününzü kapayın , silkroad klasörünü silin , msn inizi kapayın , int. ile uğraşmayın muhtemelen gelecektir..

ayrıca taşıyorum

Lütfen Konuları Yerine Açalım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: