Vsronun sızın Dblerinden bir server açmayı düşünüyorum
lakin endişelerim var ortalıkda bu kadar server var verdiğim parayı karşılayabilirmiyim bilmiyorum
3 bin kişiyi karşılayacak bir vpsinin ortalama aylık gideri 500 tl civarı bunu daha aşağı çekebilirmiyim bilmiyorum
önerileri ve fikirleri belkiyorum ☕
Silkroad Server Açmayı Düşünüyorum
· 8 Yanıt · 923 görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
bence garantisi olmayan bir seye bunca masraf yapmamalisin.Ama cok hevesliysen eger,1 ayligina denemelisin.Paran ya cope gidecek yada deger bulacak 😊
bence garantisi olmayan bir seye bunca masraf yapmamalisin.Ama cok hevesliysen eger,1 ayligina denemelisin.Paran ya cope gidecek yada deger bulacak :)
hevesle alakası yok bu işin zaten elimde bir kiralık sunucu mevcut ama üzerinde uğraştığım başka işler var bu işi para için yaparım başka bir şey için değil açıkcası ama bilmiyorum tutarmı tutmaz mı ama düşünecek olursak türklerden cok mısırlı arkadaşlarım rağbet gösterecektir 😊
G
Guns N' Roses
⭐ 15y
Aslında benim aklımda çok iyi bir fikir var ama dbyi editlemeye başarabilir misin onu bilemem.
T
Tony Montana
⭐ 18y
Yükünü hafifletmek istersen ortak olabilirim
hocam benden sana tavsiye düşün ama açma
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
B
BF3Hastasiadam
⭐ 15y
1-2 Ay düşük kapasiteli bir server la git ona göre masrafta düşer.Baktın tutuldu doldu.O zaman geçersin 3000 e.
Yap kardeşim, bizde bu sro merakı varken elin çinlisine para göndereceğimize sana verelim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap