Icerige atla
Extraloob

Silkroad Runtime +CC Library Hatası Cözüm

· 10 Yanıt · 3.2K görüntüleme
R
rey OP ⭐ 19y
Arkadaslar Bügün Ben Bu hatayla Karsılastım Denedim arkadaslar ekran kartını update edin demisti ettim olmadı. net frameworku indirdim olmadı vcredisti indirdim olmadı....ben DENEDİM KENDİM BULDUM
http://www.bot369.com/download/E1.159sro_client.rar
KardeSleRİm alın kendim buldum yapcağın bu bu siteye girin indirin ztn otomatik olarak iner sen at sronun icine ben gine aynı hatayı aldım ama Sro Loaderle Denedim Calıstı Yüzde Yüz Garantidir...
Bu Kadar Kolaymıs Yapcağınız İndirin Winrarla masaüstüne cıkarın Clienti kes/yada kopyala diyin Sİlkroadın icine atın Sro loaderle deneyin olcaktır
10 Yanıt
K
K_751 ⭐ 19y
denedim olmadı hala aynı format bile işe yaramadı yeniden kurucam silkroadı bakalım ne olcak
R
rey OP ⭐ 19y
KARDES onu lingi kopyala internet linkine yapıstıre indir sonra winrar dosyasından cıkar sro client gelcek onu kopyala sronun icine at sonra SRO LOADER LE CALISTIR SRO LOADER YOK SA CALISTIR 10 KİSİ YE YAPTIM HEPSİDE OLDU
R
rey OP ⭐ 19y
KARDES onu lingi kopyala internet linkine yapıstıre indir sonra winrar dosyasından cıkar sro client gelcek onu kopyala sronun icine at sonra SRO LOADER LE CALISTIR SRO LOADER YOK SA CALISTIR 10 KİSİ YE YAPTIM HEPSİDE OLDU
K
K_751 ⭐ 19y
olmadı ya olmuyor :S
R
rey OP ⭐ 19y
ya sen zor bi islem diye yapamıyorsun cok kolay hepde diğer sitedeki bisürü kisi yaptı hepsiden sro loaderden giriyor oluyor sen yapamıyorsun
K
K_751 ⭐ 19y
dostum senın dediğin dosyayla olmadı ama arkadasın pc den silkrıad.exe dosyasını attım srounun içine oldu senin dediğin dosya 8,9m benim dosya 300kb ama oldu sonunda
U
uSaRe ⭐ 18y
Formattan sonra SRO yu tekrar kurmaniz yeterlidir.
K
K_751 ⭐ 19y
hala aynı sorun hem c ye hem d ye hemde e ye format attım sroyu tekrar kurdum aynı sistemim 1gb ekran kartı 2 gb ram çift cekirdek bütün sürücüler son versiyon framework 3.5 (2 ilede calısmadı ) directx 9 yukledim daha ne yapayım arkadaslar sıkıldım artık
S
Stay ⭐ 18y
Her Salı Updating oluo o zman napacaz ? Silip tekrar mı yüklicez ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: