Chin 110 + olursa sevinirim
SILKROAD R MERV SERVERINDE ACIL CHAR ALINIR 05378159111 WHATSAP PM
· 2 Replies · 2.9K views 0 reading
2 Replies
Merhaba;
118 FF S/S Chinese nuker char şu an clean halde 2.2 m spli devil s var kasada zerk + pet full +1 Presi var açılmamış yanında 104 lvl +1 chinese daha var.
Uygun bir fiyatta anlaşırsak satışı yapabiliriz diye düşünüyorum. Oyun içi pm atabilirsiniz.
Nick: idoL
Satışı İzmir içi elden verebilirim ya da ekisi gibi EXL ailesinin aracılık hizmeti var ise ordan yararlanabiliriz.
Teşekkürler.
118 FF S/S Chinese nuker char şu an clean halde 2.2 m spli devil s var kasada zerk + pet full +1 Presi var açılmamış yanında 104 lvl +1 chinese daha var.
Uygun bir fiyatta anlaşırsak satışı yapabiliriz diye düşünüyorum. Oyun içi pm atabilirsiniz.
Nick: idoL
Satışı İzmir içi elden verebilirim ya da ekisi gibi EXL ailesinin aracılık hizmeti var ise ordan yararlanabiliriz.
Teşekkürler.
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
SİLKROAD R MERV serverinde char alımı Silkroad R Merv serverinde 115+ char lazım yazarsanız sevinirim BELLONA DA 130 LW ÜSTÜ CHAR ALINIR GOLD ILE S DEVIL FLAG JOB 120 LW SP Sİ FAZLA OYUN ICI GOLD ILE ALINIR PM ATIN BEYLER 05 37 596 8510 BU NUMARADAN Merv Serverinde 101+ İnt Ch Char Arıyorum? yardım edene silkroad oasis serverinde 54 lw war. char verec