Uzun zamandır 7kişi arıyoruz ama piyasada yok gibi her hangi bi silkroad r files private server oynayan var mı beyler? Veya bildiğiniz?
Vsro files artık baydı 120cap serverda 16degree weap,gear var sıkıcı .IOrj olsun istiyoruzda piyasada yok disapprove
Silkroad R files pvp server hakkında?
· 7 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Orjinal server lazım başlıcam coin sistemlerine
Uzun zamandır 7kişi arıyoruz ama piyasada yok gibi her hangi bi silkroad r files private server oynayan var mı beyler? Veya bildiğiniz?
Vsro files artık baydı 120cap serverda 16degree weap,gear var sıkıcı .IOrj olsun istiyoruzda piyasada yok disapprove

M
MatthewMitchell
⭐ 19y
Bu mesaj HugoReyes rumuzlu uyeden alinti yapildi
+1
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildiUzun zamandır 7kişi arıyoruz ama piyasada yok gibi her hangi bi silkroad r files private server oynayan var mı beyler? Veya bildiğiniz?
+1
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Hello world
Bu mesaj HugoReyes rumuzlu uyeden alinti yapildi
Al bendende o kadar hacım. 😁
Şu anda isro oynuyorum real 83035633
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildiUzun zamandır 7kişi arıyoruz ama piyasada yok gibi her hangi bi silkroad r files private server oynayan var mı beyler? Veya bildiğiniz?
Al bendende o kadar hacım. 😁
Şu anda isro oynuyorum real 83035633
exsror var orjinali silkroad r ile aynidir ama private serverdir
Bu mesaj fransiz33 rumuzlu uyeden alinti yapildi
hocam kapandı kapanmasa başlıcaktım onada kapanmış ya. 😄 olsa öyle bi server kaçırmıcaz zaten 😄
Sağol yinede 😉
exsror var orjinali silkroad r ile aynidir ama private serverdir
hocam kapandı kapanmasa başlıcaktım onada kapanmış ya. 😄 olsa öyle bi server kaçırmıcaz zaten 😄
Sağol yinede 😉
Ya eski dosya ile botsuz hard core oyun açsalar botsuz 0 edit. Aslında birilerine açması için 100cap csro client verdim icraat yok 😞
Not:pastadan payı napcam bana oynayacak oyun lazım 😊
csro -R db si paylaşıldı ya megamax paylastıda filesları clientleri lazım varsa verde paylasalım acarlar elbette onunda 120sini nasıl vsro 110dan basladı 250capa kadar gitti 😁
Not:pastadan payı napcam bana oynayacak oyun lazım 😊
csro -R db si paylaşıldı ya megamax paylastıda filesları clientleri lazım varsa verde paylasalım acarlar elbette onunda 120sini nasıl vsro 110dan basladı 250capa kadar gitti 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap