🍿 🍿 🍿
http://www.youtube.com/watch?v=6YkzKd2r2ws
"Tesekkürler, 90dan itibaren str vermeye basladım yani 100 olunca 9-1 hybrid olucak,
90 lv İnt-6 lvStr var şu an
Üzerimdekiler :Chest 96+5 Legs96+6 Head 95+5 Shoulder 94+0 Foot 95+5 Protector itemler var.
Accesory:+6 küpe diğer 2ring ve kolye +5
94+7 spear vardı dun serverlar bi ara dc verdi oyuna girdim +0 olmus nasl oldu anlayamadım bug report yazdım cvp gelcek inş. xS"
[Silkroad] PvP SttrongNukeTR 96 LvL Hybrid Spear[+7]
· 28 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
28 Yanıt
100 Lv capta Hybrid buildler patlama yaptı yercekten sağlam oluyorlar 🍺
B
BlackMamba24
⭐ 18y
defansın süper attack ondanda süper inanamadım o_O güzel bir video olmuş devamını bekleriz
Kaça kaç hybrid acaba 🙄
Ayrıca çok güzel video olmuş devamını bekleriz furkan 🍿
Tesekkürler, 90dan itibaren str vermeye basladım yani 100 olunca 9-1 hybrid olucak,
Üzerimdekiler :Chest 96+5 Legs96+6 Head 95+5 Shoulder 94+0 Foot 95+5 Protector itemler var.
94+7 spear vardı dun serverlar bi ara dc verdi oyuna girdim +0 olmus nasl oldu anlayamadım bug report yazdım cvp gelcek inş. xS
94+7 spear vardı dun serverlar bi ara dc verdi oyuna girdim +0 olmus nasl oldu anlayamadım bug report yazdım cvp gelcek inş. xS
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
sondaki warrior'a çok güldüm ^^
Ps:az damage almasının sebebi garment giymemesi
Ps:az damage almasının sebebi garment giymemesi
_
__KnowinG__
⭐ 17y
char çok güzel olmuş FF olmasıda ayrıca bi güzellik 😜
sweetCHIEF
⭐ 17y
Çok güzel video olmuş bir kere yatmışsın 😜
Bence yatdığını göstermesi onun dürüstlüğünü gösterir 👍 bir çok pvp videosu izledim adamlar artislik olsun diye yatdıklarını hiç göstermiyor 🍺
Kaça kaç hybrid acaba 🙄
Kaça kaç hybrid acaba 🙄
tesekkür ederm 😄 yukarda belirtmistm
"Tesekkürler, 90dan itibaren str vermeye basladım yani 100 olunca 9-1 hybrid olucak,
90 lv İnt-6 lvStr var şu an"
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Harika video ve char olmuş, umarım 100lv olduğunda videolarını görürüz böyle. Tebrikler diliyorum.
S
SkyFallOnline
⭐ 18y
Güzel bir video
çok güzel charın var kardeşim tbrk ediyorum seni yapılandırman nasıl acaba?
Furkancım video harika olmuş, charında bir okadar harika.Pvp King Warrior diye biliyordum, demekki yanlış biliyormuşum 😜
Special thx to Flexi P
pisiko_kafkaf35
⭐ 16y
baya ıı
A
aazeri123456
⭐ 16y
kardeş senn skiller nasıl ya aklım ermedi walla fire cold heuksel anladık da light ı neyle açıcaksın coldla light kaç olacak anlamadım:D
wow omg sh1t 😆 çok deli bir char benm charda str ci 80den sonra int versem bozulurmu ki 😆
ps: şarkının adı nedir?
wow omg sh1t 😆 çok deli bir char benm charda str ci 80den sonra int versem bozulurmu ki 😆
Hollywood Undead-Undead =)
C
CrackCocaine
⭐ 18y
kardeş senn skiller nasıl ya aklım ermedi walla fire cold heuksel anladık da light ı neyle açıcaksın coldla light kaç olacak anlamadım:D
Cold-Fire her türlü Cold-Light tan iyidir. Oyunda da görebilirsin bunu, videolarda da. Yıkın şu tabuları artık. Nedir bu Cold-Light takıntısı?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
[VIDEO]StrongNukeTR 96 LvL Hybrid Spear pVp(2) WTS 108 LVL SPEAR NUKER 2 AY VIP DEST +7 SET 12 DG LEGEND +7 SPEAR ARACI AKINCILAR GUİLD MASTERI DENIZ OLUCAKTIR... WTS 98 lvl ff spear 10Dg +7 moon weapons +7 10Dg fb moon setli 97 lvl Jaguar lucky dres Hybrit Int Spear(7 lvl str) AkaN_TurkeR Pvp Vs 80 Lvl = Satu WTS 107 LVL SPEAR NUKER FULL INT 2 AY VIP 12 DG LEGEND +7 SPEAR