Icerige atla
Extraloob

Silkroad prblemi

· 9 Yanıt · 4.2K görüntüleme
D
dsadasd OP ⭐ 15y
Arkadaşlar 5 gündür giremiyorum.Denetleniyor veya güncelleniyor diyo ne ayak ya neden giremiyorum bi server bakımı yapmak bu kadar uzun mu sürer ya??????????
9 Yanıt
D
dsadasd OP ⭐ 15y
Ya bakıp bişey yazmıyosunuz nası bir şey bu ya abi siz girebiliyo musunuz şuan? Bi yazın ya
L
Laistrogon ⭐ 17y
Ya bakıp bişey yazmıyosunuz nası bir şey bu ya abi siz girebiliyo musunuz şuan? Bi yazın ya

şu an oyuna giriliyor bro sorunun nedir ?
D
dsadasd OP ⭐ 15y
kardeş ben giremiyorum ya sürekli sunucu güncelleniyor yada denetleniyor çıkıyo.Bi anlam veremedim bende ya acaba tekrar indirip yüklesem olur mu?
L
Laistrogon ⭐ 17y
kardeş ben giremiyorum ya sürekli sunucu güncelleniyor yada denetleniyor çıkıyo.Bi anlam veremedim bende ya acaba tekrar indirip yüklesem olur mu?

valla sorunun ne anlayamadim ki hata filan aliyorsa ss alip koyarmisin daha kolay yardimci oluruz
D
dsadasd OP ⭐ 15y

valla sorunun ne anlayamadim ki hata filan aliyorsa ss alip koyarmisin daha kolay yardimci oluruz

işte problem o 😄 hata almıyorum sadece sunucu güncelleniyor veya denetleniyor diyo bu kadar başka bişey demiyo neyse ben bi silip tekrar kurucam olmazsa 10 saat bekleriz yeni indiririz.
L
Laistrogon ⭐ 17y
sil yeniden kur. fakat indirmek icin kendi sitesinden cok uzun zaman beklemene gerek yok. siteden bir arkadasimiz upload etmisti ordan 1-2 saatte indirirsin
D
dsadasd OP ⭐ 15y
viewtopic.php?f=11&t=253940&hilit=
burdan partlar halinde indirirsin hizli bir sekilde iniyor. bende burda yukledim :)

Sağolasın.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: