Merhaba Arkadaşlar,
Aşağıda özelliklerini ss olarak verdiğim lap top umda sro oynamaya çalışıyorum. ama malesef bu kasma ile bu takılmalarla adım atmak bile nerdeyse imkansız. arkadasım benim lap top un 1/4 ü kapasitesinde virüslü bir lap toptan canavar gibi oynuyor. Lütfen yardım edin bişeylerimi değiştircez birşeylermi yüklücez artık ne yapmamız gerekirse yapalım. Çileden çıkmış durumdayım. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sayın adminlerim eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür.
http://img812.imageshack.us/img812/1363/adszuu.png
http://img512.imageshack.us/img512/24/adsz1v.png
Silkroad Performans Desteği WİN7 İçin
· 21 Yanıt · 7.2K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Bu ekran kartı laptop tamı? 2gb
Performans ayarlarını en yüksek seviyeye çıkartmayı dene bakalım
Nina Ricci
⭐ 17y
Bu ekran kartı laptop tamı? 2gb
ewet lap top ta 😆 performans ayarları en yüksekte düşüğede aldım ama anlattığım sorunları yasadım hep. sorunda değil resmen ızdırap
http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-260.99-whql-driver.html
Bunu indirip kuracağım galiba arkadaşım. mesai birazdan bitiyor. eve gidince ilk işim bu verdiğin likni indirmek olacak. inş. düzelir. 3 güne düzelmesse malesef direk XP ye geçiş yapacağım :!!&%&!
Teşekkürler
http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-260.99-whql-driver.html
Bunu indirip kuracağım galiba arkadaşım. mesai birazdan bitiyor. eve gidince ilk işim bu verdiğin likni indirmek olacak. inş. düzelir. 3 güne düzelmesse malesef direk XP ye geçiş yapacağım :!!&%&!
Teşekkürler
Nispeten düzeldi ama busefer ağır çekim gibi seyrediorum oyunu. Eskiden kesik kesik ve uzun aralıklarla hareket ediordu. Şimdi yavaş çekim kısa aralıklarla hareket edior çar. Başka bir çözüm yolu varsa denemeye hazırım
Nina Ricci
⭐ 17y
DirectX yüklü olduğunu varsayarak format atmanı tavsiye ediyorum.

DirectX yüklü olduğunu varsayarak format atmanı tavsiye ediyorum.
Ahh Ahh. Forumda konu açmadan önce formatı attırdım. Baktımki yine aynı görüntü donuyor aşırı lag gibi düşünün ama sürekli. Hemen Format attırdım. Hiç birşey yükletmeden sadece sro yüklettim. Yine aynı sorunu yaşadıktan sonra konu açmaya karar verdim. yani şu an lap top full performans ve inanın bu özelliklerle oyunda bir problem olmadığı sürece lag veya donma yapması imkansız gibi. Malesef yapmaya devam ediyor am eskisi gibi değil. Win7 den şüpheleniyorum. Ama sitede Adminlerimin hepsi win7 kullanıyorlar ve bu tip problemlerle karşılaşmıyorlar. Bakalım başka bir çare düşünücez. Görüşlerinizi beklemeye devam ediyorum. Teşekkürler
A
AdrianaLima
⭐ 16y
senin bu laptopla 10 charı sorunsuz kasman gerek
windowsunu güncelle net frame work 4.5 cıktı güncellemelerden yüklesin
windowsunu güncelle net frame work 4.5 cıktı güncellemelerden yüklesin
burasını uygulayın lütfen ; http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=280&t=56538
İşlemci 64 bit değilmi bunun 64 bit win 7 kur bence
bende aynı sorun vardı vista idi win7 yaptırdım format attırdım cok kasıyordu win7de adım atamıyordum ancak sbotla bota bırakınca yavas yavas kendıne geldi sımdı sorunsuz 2 charı acıyorum
işlemci 32 bit ve yukarda arkadaşın verdiği linkten ekran kartının drivernı yükleyip güncelleştirdim.
Sayın adminlerim eğer vaktiniz olursa Teamwiever dan benim pc ye bağlanıp sistemimi ve sro maximum performans için olması gerekli olan programlarımı kontrl etme şansınız varmı? Gerçekten çok memnun olurum. Eksik biyeş veya yanlış bir yüklemeyi düzeltme şansımız olur. Saat 17:30 da kısmetse işten eve geleceğim. aşağıya msn imi yazayım girebilecek arkadaşlar eklerse msn den teamwiever id ve pass verebilirim. Teşekkürler.
pray: pray: 10 ÇAR DEĞİL ZEVLE 1 TANE SORUNSUZ ÇAR OYNAMAK İSTİYORUM pray: pray:
😆 😆
Sayın adminlerim eğer vaktiniz olursa Teamwiever dan benim pc ye bağlanıp sistemimi ve sro maximum performans için olması gerekli olan programlarımı kontrl etme şansınız varmı? Gerçekten çok memnun olurum. Eksik biyeş veya yanlış bir yüklemeyi düzeltme şansımız olur. Saat 17:30 da kısmetse işten eve geleceğim. aşağıya msn imi yazayım girebilecek arkadaşlar eklerse msn den teamwiever id ve pass verebilirim. Teşekkürler.
pray: pray: 10 ÇAR DEĞİL ZEVLE 1 TANE SORUNSUZ ÇAR OYNAMAK İSTİYORUM pray: pray:
😆 😆
bende aynı sorun vardı vista idi win7 yaptırdım format attırdım cok kasıyordu win7de adım atamıyordum ancak sbotla bota bırakınca yavas yavas kendıne geldi sımdı sorunsuz 2 charı acıyorum
inş. dediğin gibi yavaş yavaş kendine gelir. bende ibot kullanıyorum şimdilik malum ay sonu. evde hanım tuz ister benim içim cız eder. :D:D bu akşam veya yarın isro bot alıcam. başka türlü olmayacak.
inş. dediğin gibi yavaş yavaş kendine gelir. bende ibot kullanıyorum şimdilik malum ay sonu. evde hanım tuz ister benim içim cız eder. :D:D bu akşam veya yarın isro bot alıcam. başka türlü olmayacak.
ve kaldıki benım pc senınkının yarısı bile etmez emınım zamanla kendıne gelecektir
kardesim bi format at pcye win7 64 bit ku * 32 var sende *86 yap onu sorunun çözülür
en kaçagında 64 bit kur veya windows 7 ultimate *86 işini görür
win 7 ile alakalı bir durum,abimde bu sorunu yaşıyor,hatta win açılmıyor bile. 32 bit win'de olsa 64 bit win'de olsa birşey değişmiyor ve bu durumla sadece laptopta karşılaştım..
Gt 240 M okadar ii bir ekran kartı deil ki GT335 M var bende bi sorun yoq
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap