Silkroad Oyun Bilgisi Bölümünü iki ye ayıralım : Avrupa ve Çin olarak..
ve bunarın içine de eskisi gibi genel bilgiler , görevler vs vs koyalım daha düzenli olur.. Wink
ama şu genel bilgiler e de bi şey düşünülmeli çünkü çok dağınık oluyo..
Silkroad Oyun Bilgisi
· 31 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
güzel fikir Wink
evt bi genel bilgiler bi de bot bölümü çok dağınık oluo
_
_TaZMaNiA_
⭐ 19y
ewt yapalımda kim yapacak...scream la extra tatilde Rolling Eyes
jesus'umuz var ne güsel Mr. Green
evet admin jesus var.. Wink
buraya bi uğrasa ..
buraya bi uğrasa ..
Silkroad oyun bilgisi derken,Silkroad Genel ve Update Bilgisi bölümünden mi bahsediyorsunuz?
viewforum.php?f=9 buranın tamamından bahsediyoruz.. Wink
Yoğun istek varsa bu öneride,ben Chinese diye bir bölüm açayım ve şuanki mevcut topicleri oraya taşıyayım,sonra da European diye bir bölüm açayım,aynı başlıkları koyayım içeriklerini sizler halledersiniz bilgilerinizle...
evt bence ii olur
herkes görüşünü yazsın lütfen Wink
herkes görüşünü yazsın lütfen Wink
evet Silkroad Oyun Bilgisi Bölümü ikiye ayrılsın : Avrupa - Chineese
Chineese Bölümüne Genel Bilgiler , Sorularınız , Char alım satım gibi bölümler olsun
Ama Genel Bilgiler ve Update bölümü çok dağınık Genel Bilgiler bi bölümde Update bilgisi bi bölümde olsun..
Aynı şey Avrupa içinde geçerli...
Chineese Bölümüne Genel Bilgiler , Sorularınız , Char alım satım gibi bölümler olsun
Ama Genel Bilgiler ve Update bölümü çok dağınık Genel Bilgiler bi bölümde Update bilgisi bi bölümde olsun..
Aynı şey Avrupa içinde geçerli...
Şuan Chinese bölümünü açtım ve taşımaları yapıyorum...Görebliyor musunuz chinese bölümünü atm?
evet
Genel Bilgiler i de alırsan.. Wink
Genel Bilgiler i de alırsan.. Wink
Genel bilgiler tüm ikisiyle de ilgili olduğundan dışarıda bırakmayı tercih ettim...
_
_TaZMaNiA_
⭐ 19y
eee bize düşen görev ne...neleri taşıcaz...
Bu düzenlemeyi yaptım lakin,hızlı bir darbe ile Chinese içindeki avrupa ile ilgili bilgileri European a iz bırakmadan taşımanızı rica ediyorum,aksi taktirde çok kel kalır orası...
_
_TaZMaNiA_
⭐ 19y
chinese guıld pek olmamış be sonuçta karma olabiliyor...onu tekrar ana sayfaya taşı bence...
_
_TaZMaNiA_
⭐ 19y
bu arada jesus avatarına bişi olmuş...
evet bende fark ettim,rengimi değiştirirken oldu sanırsam...Linkini de bulamıyorum onun...Yeni bişeyler bakıyordum bende...
şimdi daha güzel oldu
ben EU bölümünde çalışmalara başladım Wink
ben EU bölümünde çalışmalara başladım Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap