Icerige atla
Extraloob

Silkroad oynerken aileniz nasıl bi tepki veriyor !!!

· 42 Yanıt · 3.3K görüntüleme
J
JimCarrey OP ⭐ 19y
Sizin aileniz silkroad oynerken nasıl bir tepki veriyor.
Benim annem kapat şu bilgisayarı hergün bu oyunu oynuyosun diyor Mr. Green Bilgisayar gece gündüz çalışıyo patlatıcan dedi ve sonunda oda oldu anakart yandı Neutral
42 Yanıt
K
Kont ⭐ 19y
benim babam ne anlıyon 1senedir at koşturmaktan diyo annem direk fişi çekiyo Evil or Very Mad
J
JimCarrey OP ⭐ 19y

benim babam ne anlıyon 1senedir at koşturmaktan diyo annem direk fişi çekiyo Evil or Very Mad

desene bunu ileride çok paraya satıcam.Sat al onlara bi hediyo sevinsinler.Yada eve ekmek al anne ben alın terimler çhar kastım eve ekmek aldım de Mr. Green Laughing
M
murat75 ⭐ 19y
bizim evdede bu böcükleri öldürmekten ne anlyorsun diyorlar bunun sonu yokmu diyolar var dedim 80 lvl Laughing ama 90 lvl da gelecek sonu olmayacak galiba Shocked
S
saxfax ⭐ 19y
heheheh bizim ev tam samata evde 3 makina; 6 char caLısıyoruz babamLa birLikte...tek sorun anne tek isyan ondan cıkıyor Twisted Evil Twisted Evil onun dısında full acıgız Mr. Green Mr. Green Mr. Green
T
Alıştılar artık 2 yıldır aynı oyun 😊 Benim charları bile ogrendiler bazen baska charla giriyom bakıyo senin adam nerde diyo ^^ heheh bide ata binip bi yere giderken ne anlıyon şu at koşturmaktan diyolar
H
HoLiGaN_ ⭐ 19y
beni takan yok ki onlar televizyona dalıyorlar yani evden kaçsam farkmicekler
H
HosenberG ⭐ 19y
bizimkilerede ögretiyom az kaldı char falan ögrendiler yakında 7/24 oynayacaz bütün aile Mr. Green
4
2 aydan berı Sro ya gırmıyorum gırmememın sebepleri var tabi ama ailem deıl oynarken aılemın verdigi tepki şu Ne anlıyorsun oglum bılmıyorum su canavarları olduruyosun sabahtan beri Twisted Evil Mu Online Rulezz 😊 Carı satarsam sroya donerım belki Razz
O
OreNeN ⭐ 19y
boşver Mr. Green Mr. Green
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
güzel bir topic.. Laughing

ben olayları smileyle anlatayım.. Mr. Green

ilk önce babamdan şu tavır Surprised Surprised Surprised sonra annemden hmm hmm hmm

sonra kardeşim..gelir gaza gelir ve fişi çeker Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
T
Tengrİ ⭐ 19y

güzel bir topic.. Laughing

ben olayları smileyle anlatayım.. Mr. Green

ilk önce babamdan şu tavır Surprised Surprised Surprised sonra annemden hmm hmm hmm

sonra kardeşim..gelir gaza gelir ve fişi çeker Mr. Green Mr. Green Mr. Green

mauhahahahahha sonra sende gaza gelir 2 tane çakarsın. Mr. Green
A
aykutt ⭐ 19y
silkroad yüzünden okulu bıraktım işten kaçıom ve 4 tane 80 car kastım sattım parasını çatır çatır yedım Mr. Green aliemle aram süreklı bozuluor ama son noktayı hep ben koyuyorum oynıyorum Very Happy yaş 17
L
lastturk_ ⭐ 19y
pc 7/24 açık
Ben başındayken pc kapanmıyo yoksa kavga çıkıyo Mr. Green Mr. Green
Genelde şarteli kapatıyolar extrabeer
N
Nervous_ ⭐ 19y
sabahtan beri kesiyon bi bitiremedin
D
DeepdarK ⭐ 19y
Annem ahh ah şu oyuna harcadığın vakti derse harcasan varya diyo sonra aşağı iniyo
babamın dünya umrunda deil Very Happy
J
Jigsaw ⭐ 19y
Tek yaşıyorum. Sad Tepkiler güldürdü bayağı..
E
ebri ⭐ 19y

+ kac wersem blmiorum + sonsuz walla aynen boyle!
at kosturuon hep, kedi kopek kesion, bu ne falan! kardeslerimde gaza getiriolar; baksana bunun kadını kucuk orada kocaman ayı war (bu ayı giant Very Happy ) kesio ne sacma ne zevk alıon blmemne bi birlik oluolar 2sanyede bırakası gelio insansın Evil or Very Mad 😊 we bottayken annemin fişi cekmeleri falan bilgsayar suan ayvayı yems durumda zaten anakart iptal fan iptal ekran kartındada hata war Evil or Very Mad
öss sonrasını bekliorum Very Happy Confused
E
ebri ⭐ 19y

en guseli sennki be usta!!!
ben yazın 1ay yalnızdım işte o ara charı 72 yaptık yoksa olamazdım Very Happy
ama tbi sizinde ayrı yha biryerden sonra ozlenio sanırsam!!
J
JimCarrey OP ⭐ 19y

evet yha yalnızlık çok kötü kardeşim Neutral Keyifli yanlarıda var ama eve kız atmalar falan Twisted Evil Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: