Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE UPDATE BİLGİLERİ / 25 MAYIS 2010

· 47 Yanıt · 16K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
C
Oyun açıldı ama hata veriyor sizde de öyle mi?
A
Avasin ⭐ 17y
Oyun açıldı ama hata veriyor sizde de öyle mi?

evet
Z
zehirx ⭐ 16y
Bide botlar banlancakmış makara: makara:

goldbotlar banlanmış mı ? rev6 girdim baktım server bomboş rsro başladığım için isroyu durumu bilmiyorum
isroda oynayanlar goldbotlar duruyo mu hala?
B
BaZinGa ⭐ 18y
15 dakka yılmadan tekrar denedikten sonra update başladı =)
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
daha bitmedi bence çünki websitelerinde dünya kupası sayfası açılmadı, ayrıca client açtığımda update yapmıyor bekleyeceğiz 14'e kadar sürer botlarda 18'e kadar gecikir off hareketli olacak bugün makara:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

25 MAYIS 2010 SILKROAD ONLINE UPDATE BİLGİLERİ

haber anasayfamızda yayındadır ; http://www.extraloob.com/v6

1) Almanca dil desteği eklenmiştir.
2) Dünya kupası etkinliği eklenmiştir.
3) Magic Pop ürünleri güncellenmiştir.

Dünya Kupası Etkinliği :
2010 Küresel Futbol Festivali (Dünya Kupası)
Silkroad Online 2010 Global Soccer Festival adında bir etkinlik hazırladı.

Kazanacak Olan Ülkeyi Tahmin Et:Mayıs 25 2010~Haziran 8 2010 (2 Hafta,Silkroad Standart Yerel Zamanı)
Ülken için Tezahurat Etkinliği :Haziran 8 2010~Temmuz 13 2010(5 Hafta,Silkroad Yerel Zamanı)

Kazanacak Ülkeyi Tahmin Et
1. Yaratıkları sahada avla
2. Küresel Kupaları Biriktir
3. So-Ok ile konuşurken NPC de kazanan ülkeyi işaretle
4.Ödül etkinlkten sonra verilecektir. Bu yakında anons edilecektir.

Ödül
Experience/Skill Points Increase(30dak, 90dak, 120dak, verilecektir (gold time ,le kullanılabilir)

Ülken İçin Tezahurat Etkinliği
1. Cheering Hat Ticket inizi Accessory Shop dan alınız.
2.NPC So- Ok a gidiniz,size stoğundan Cheering Hat verecek.
3.Bol şans

1) SILKROAD ONLINE DÜNYA KUPASI ETKİNLİĞİ 22 Mayıs'ta duyurmuştuk.
2) SİLKROAD ONLİNE ALMANCA DİL DESTEĞİ GELİYOR 27 Nisan'da duyurmuştuk.

Server'lar açıldı, botlar güncellenmedi.

- Resim Silinmiş.

/ Update bende başladı bakalım yeni şapka gelmiş alıp hemen ss çekip siteye koymalıyım bekleyin beni kuzummmmmm makara: 🤤 🎅 nese:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
so-ok ile konuştum bu hatayı veriyor tahminime göre önce yaratık keseceğiz o bize dünya kupası verecek sonra so-ok'a gideceğiz ve ankete katılacağız ardından glocer shop'a gidip cheering hat ticket alacağız ve sonra so-ok'a bu ticket'ı verip bize dünya kupası şapkası verecek bunu giyip gezeceğiz olay budur diyorum ☕

S
servertime ⭐ 19y
☕ İYİCE SAÇMALAMAYA BAŞLADILAR SİLKROAD ONLİNE İPEK YOLU İLE İLGİLİ Bİ OYUN BU YAPTIKLARI Bİ SAÇMALIK ... 😕
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
☕ İYİCE SAÇMALAMAYA BAŞLADILAR SİLKROAD ONLİNE İPEK YOLU İLE İLGİLİ Bİ OYUN BU YAPTIKLARI Bİ SAÇMALIK ... 😕

kuzum olur mu öyle şey dünyanın en büyük spor organizasyonu bu ve sroyu 10milyon insan bilirken bunu 1 milyar insan biliyor ☕
D
DoNJuaN ⭐ 19y
güzel etkinlik katılımcı olmalıyız
B
Beatraax ⭐ 19y
so-ok ile konuştum bu hatayı veriyor tahminime göre önce yaratık keseceğiz o bize dünya kupası verecek sonra so-ok'a gideceğiz ve ankete katılacağız ardından glocer shop'a gidip cheering hat ticket alacağız ve sonra so-ok'a bu ticket'ı verip bize dünya kupası şapkası verecek bunu giyip gezeceğiz olay budur diyorum ☕

Oyunda gördüğüme göre eski "jewel" gibi birşey çıkıyor oyuncuya ait.
Eskisinde her 1 tanesinden hediye veriyordu, sanırım bunda 50 tane'ye 1 şans veriyor Okan abi.
Anladığım bu. ☕ 🕵️
S
servertime ⭐ 19y

kuzum olur mu öyle şey dünyanın en büyük spor organizasyonu bu ve sroyu 10milyon insan bilirken bunu 1 milyar insan biliyor ☕

Dünyanın en büyük spor organizasyonu ama bu sroda denemeleri saçma bir tarafta canavarlar bir tarafta spor maç BENCE güzel bi çalışma değil .. ❗ 🤔
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
evet50 tanede 1 tane veriyor olabilir sbot çıksın deneyeceğim.
E
EliteTurk ⭐ 18y
Güzel etkinliğe benziyor. nese:
A
alikeskin ⭐ 16y
gz
A
alikeskin ⭐ 16y
silkroadda bısıler degısmeye basladı artık guzel seyler yapmaya basladılar tekrardan yaz gelmeye basladıgı ıcın 👍
G
Bu Cheering Hat nasıl birşey?
Busırada ellerine sağlık 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Güzel etkinliğe benziyor. nese:

çok güzel kuzum futbol ne zaman kötü olmuş nese:
M
MaLaTYaLiM ⭐ 16y
=) harika
M
MaLaTYaLiM ⭐ 16y