Abi mercuryde bu gün kaçtan çıkcak veya yarın saat kaçta pek anlamadım da 😄
SILKROAD ONLINE UPDATE 14 EYLÜL 2010 [ UNIQUE's EVENT ]
· 38 Yanıt · 7.0K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
saat planını Türkçe'ye çeviriyorum 😜
110 FF Wizardımı tam kullanma zamanı teşekürler değerli bilgiler için.
SILKROAD ONLINE UNIQUE'lerin YÜKSELİŞİ EVENT
Silkroad Online Unique Event ile 14 Eylül - 28 Eylül arasında 2 haftalık yeni event başladı.
Rise of the Unique Event açıldı
GM Lounge forum kısmına eklendi
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Türkiye Saatiyle Unique Event Çıkış Saatleri :
- Resim Silinmiş.Special thx to Extraloob.Com ❤️
- Resim Silinmiş.
/ Güncel
Sırf bunun için athenstekı çarımda beklıorm ama saat 4.00 oldu ama hiç ses seda yok anlamadım valla 😕 👴
saat daha 14 olmadı ki makara:
Eee uniqleri kesince nolacak ? Eventteki tek amaç bul kes mi 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
Eee uniqleri kesince nolacak ? Eventteki tek amaç bul kes mi :P
işte mantıksızlık orada gibi dur bakalım ss'ler gelir bu simyacı tospası hepsini aynı anda çıkartabilir veya hepsini tek yere atabilir dengesiz ve sargoşşmuşşş makara:
o tosbaaayı yakalamayım 🤤 😁
Biraz daha acıkLayıcı biLgi verseydiniz xD
Eee uniqleri kesince nolacak ? Eventteki tek amaç bul kes mi :P
işte mantıksızlık orada gibi dur bakalım ss'ler gelir bu simyacı tospası hepsini aynı anda çıkartabilir veya hepsini tek yere atabilir dengesiz ve sargoşşmuşşş makara:
Sanıyorum ki aynı uniq 'ten birden fazla çıkaracak. Eğlencesi de orda olacak diye düşündüler ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
CherryBrandy
⭐ 18y
beğenmedim ben bu eventi açıkçası. biz saatlerce bekleyip hakkımızla unique kesmeye çalışıyoruz şimdi 5dk'da bir unıque atıcak giden kesicek olucak iş değil . sonra artizlik yapıcaklar ben şu kadar unique kestim bukadar unique kestim cart curt. karşıyım ben buna arkadaş!
event Joymax tarafından çok kotu tanıtılıyor herşey bi muammada az once bi notice yapıldı fakat hiç bi unıque yok ortada!
tşkler hacım 😊 10 numerosun senin rütbeyi global mod yapmak lazım hep diyorum 🎅
yakışır bana değil mi hacım ahahahaa makara:
joymax isi duzeltelim toparliyalim derken dahada icine ediyor oyuncu kaybetmeye baslayinca bu yol aklina geldi cok sacma cleric olan bi adam bi offering caksa 5 tg ayni anda gider(5i de tekte gider demiyorum yandakilere seker yandakilerinde %50 den fazla hp gittimi onun olur)
C
CherryBrandy
⭐ 18y
joymax isi duzeltelim toparliyalim derken dahada icine ediyor oyuncu kaybetmeye baslayinca bu yol aklina geldi cok sacma cleric olan bi adam bi offering caksa 5 tg ayni anda gider(5i de tekte gider demiyorum yandakilere seker yandakilerinde %50 den fazla hp gittimi onun olur)
aynı yerlere ve aynı anda olmayacak tahminim.
U
underworLd`s
⭐ 16y
Ben hic anlamadım bunu :S
Çıkmadı ne iş 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap