Arkadaşlar Biz bir Grup olarak Kendi sro muzu açmak isitoyrus Yani Türk Serverı Data Satın almak İstiyorus ama nerden alıcağımız Hakkında bilgimiz Yok Para konusuna Gelince Toplamaya Uğraşıyorus Nerden alıcağımız hakkında bilgi verirseniz sevinirm
Teşekkürler
Silkroad online Server Data bilgi ??
· 9 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Kardeşim tabikide Joymax tan alıcaksın ama bir aralar demişlerdi 10.000 $ diye ama bence yalan çünkü 10bin $ lara joymaxını datesını alcağınızı sanmıyorum yoksa her tarafta sronun privite serverı olurdu 😉
Öle diyorsunda Niye Bir çok insan oyuna 10.000 yatırsın ki bnu hiç düşündünmü
şimdi yatıyorum artık siz yorumlarınız yazın Sabah kontrol ederim Herşey içni saolun
Sayın Adminler Modlar ve tüm Arkadaşlar Konu hakkında Beni Aydınlatın Rica Ediyorum
Dikkate bile almadınız Konuyu ;(
Dikkate bile almıcaklar çünkü senin dediğin hayal 😉
hayal değil ama çok pahalı bütün extraloob 1 yıl yemese içmese anca çıkar 😉
çok server isteyene Windows Server 2003 kurulu pc lazım burda adamlar kendisi yazmış oku bak venice.vndv.com
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Wampire Silkroad Online ( 7x24 Online VDS - Dedicated Server Rsk Silkroad Online 110 Cap Ch-Eu Emek Server 0 Lag Bugsuz Bir Server Sende Aramıza Katıl Sanctum Online Silkroad Private Server 7/24 Online 80 Cap Rsk Silkroad Online 110 Cap Ch-Eu Emek Server 0 Lag Bugsuz Bir Server Sende Aramıza Katıl Bayraktar-AntPc Silkroad Online 7-24 Online Vps Server