SILKROAD ONLINE NEW GRAP PED : GHOST GELİYOR!
- Resim Silinmiş.

Muhtemelen Legend 5 Plus ile beraber gelecek ve 28 günlük olacaktır.
Source ; Silkroad Secrets
- Resim Silinmiş.

İlklerin sitesi extraloob.com cool2:
İlklerin sitesi extraloob.com cool2:
Bu pet olarak gelmiycekki event olarak gelicek , Battle arena önizlemesindede yazıyor zaten ''Hayalet Avlama Etkinliği'' gelicektir diye.
Bu pet olarak gelmiycekki event olarak gelicek , Battle arena önizlemesindede yazıyor zaten ''Hayalet Avlama Etkinliği'' gelicektir diye.
işte bu güzel nokta evet bende bunu böyle tahmin ediyorum çünki o zamanlarda topic'i hazırlarken çevirisini yaparken bunu anlatıyordu lakin silk ile gelecek olması ilginç normal bir event gibi gelecek sanıyordum 🤔
işte bu güzel nokta evet bende bunu böyle tahmin ediyorum çünki o zamanlarda topic'i hazırlarken çevirisini yaparken bunu anlatıyordu lakin silk ile gelecek olması ilginç normal bir event gibi gelecek sanıyordum 🤔
bence ilk ksro ya sonra isro ya gelecek 🙄 daha ksro da böyle bir pet yok:)
ps: isroya gelmesi gereken ilk pet bu bence(kırmızı içindeki):
- Resim Silinmiş. ☕
ps:bu arada hala forgotten çıkmadı lwl ım düşük diyemi dicem ama daha önce çıkmıştı, zor çıkıyor 🤔
hmm Tilki demek ki, hadi bakalım hangisi gelecek merak ettim ^^
oyunda Tilki'den bir ekran görüntüsü alabilir miyiz ?
😘
- Resim Silinmiş.
tilki gelicek deysin cevherim
😘
- Resim Silinmiş.
of offf harbiden güzelmiş çok beğendim renk harika stil muhteşem gelirse direk alırım.
PS : çok teşekkürler canımcım ❤️
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap