Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE HALLOWEEN EVENT 2009 [ NEW DRESS ]

· 146 Yanıt · 39K görüntüleme · Sayfa 7 / 8
Yanıtlar
C
CPU ⭐ 18y
bazıları event yapmalarına sıkılmış anlaşılan 😜 arkadaşlar bundan önceki yıllarda joymax event bilmezdi ne varsa son 2 yılda event yapmaya başladılar adam gibi çünki bu oyuna rakip oyunlarda hemen hemen hergün event yapılıyor onlarda buna karşılık event yapıyorlar bence her ne kadar oyunda olsa bir ticari yanı var,ama joymaxın eventleri çok profösyonel oluyor kendi oyunları editlemeleri proföyonel kişiler yapıyor kalite ortada 😊
F
FaR_CRY ⭐ 17y
ya nezaman açılcak serverlar
B
BaZinGa ⭐ 18y
Wiz female charı olan kacırmamalı walla bu dressi cuk oturur 😄 parasal yonden sıkısıgım ama yıne de ufak bir butce ayırıp almak lazım cidden super duruyor ya female olan
P
PhonyKing. ⭐ 17y
BöyLe Devam 😊
D
Decanus ⭐ 17y
Event yine berbat birşey kasmayı çok fazla engelliyor...
M
ben teşekkür ederim abi.Görevimiz
T
talo_22 ⭐ 18y
Yine Hüsran Bir Event Hic Bir İşe Yaramayan Yaratık Ve Kesiyoken Zaman Kaybı.
C
CiKoLaTa ⭐ 18y
dress veriyolarmı paralıyı değil jevelden?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
silk karşılığında alıyorsunuz.
M
miskal ⭐ 17y
uçabilen avatarlar hangileri
M
miskal ⭐ 17y
son gelen avatarın özellikleri ne
M
miskal ⭐ 17y
kusura bakmayın 20 pm dolduruyorum
ciddiye almayın
S
serdar18 ⭐ 17y
eet paylaşim için tşkler
V
vestale ⭐ 17y
joymax çoluk çocuk kandırmaya devam ediyor.

bir zamanlar bu oyunu oynadığım için utanıyorum.
B
BaZinGa ⭐ 18y
son dress, şapka ve sırta takılan parçayı aldım ama bayagıdır dress almıyordum. parçalara hangi özellikleri eklersem en iyisi olur acaba? char bard-wizard
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
onun bir standartı yok ama ben olsam int basardım fazladan 5 int candır, sonrasında canın ne isterse bas normalde basılması gereken bir kalıp var ama aklımda değil görmem lazım sitemizde bir topic olacak neler basılması gerektiğiyle ilgili onu arayıp bulursan halledersin kolayca.
B
BaZinGa ⭐ 18y
onun bir standartı yok ama ben olsam int basardım fazladan 5 int candır, sonrasında canın ne isterse bas normalde basılması gereken bir kalıp var ama aklımda değil görmem lazım sitemizde bir topic olacak neler basılması gerektiğiyle ilgili onu arayıp bulursan halledersin kolayca.

tmm az kurcalayım ben konuları 🤤 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: