Gold: premiumlu charlarımızla beklemeden anında alışveriş...
Bot: Hazır stoklarımızla anında hizmet...
Silk: ıd pass gerek kalmadan E-pin serial işlemiyle güvenli satşlarla hizmetinizdeyiz...
Satışlarımız ptt hesabı üzerinden olmaktadır.Alışveriş yapmak isteyenler bana ö.m atabilirler.
Tek bi şartım olucak alışveriş yapan kişinin buraya memnun kaldım Teşekkürler yazmasıdır...
10 M Gold : 10 YTL
100 kredi bot : 16 YTL
100 silk : 20 YTL
Teşekkürler... extraokk
Msn İrtibat:[email protected]
Silkroad Online Gold,Bot,Silk Satışlarımız Başlamıştır.
· 15 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Biraz pahalı ama ya... Very Happy
Kolay gelsin.
Kolay gelsin.
Biraz pahalı ama ya... Very Happy
Kolay gelsin.
Saolasın...
Silk: ıd pass gerek kalmadan E-pin serial işlemiyle güvenli satşlarla hizmetinizdeyiz...
Satışlarımız ptt hesabı üzerinden olmaktadır.Alışveriş yapmak isteyenler bana ö.m atabilirler.
Tek bi şartım olucak alışveriş yapan kişinin buraya memnun kaldım Teşekkürler yazmasıdır...
Teşekkürler... extraokk
satış yapabilirsin ama sitemizde görevli iken değil iyi satışlar dilerim extraokk
Saol headbang2ft9
Hocam kusura bakma ama söylemeden duramayacam sen bot satışında baya bi uçmuşsun botsmall bile 10 ytl ye satıyor
Teşekkürler... extraokk
Msn İrtibat:[email protected]
fiyatlar biraz yuksek Very Happy
fiyatlar biraz yuksek Very Happy
biraz mı_??Adam resmen uçmuş :)) Twisted Evil Twisted Evil

T
The_DifferenT
⭐ 19y
Yaw Yüksekse yüksek kardeşim alacak olan düşünsün adam zorla alın demiyoki fiyatlar belli işte isteyen alır istemeyen almaz
ya asLında forumda bılgım kadarıyla reklam yasaktı, bide fiyatlar yüksek ben her zaman için botturk 'den bot devoyun'dan gold
Saol extraloob masters devoyunu buradan ogrendım:;) Mr. Green Mr. Green
Saol extraloob masters devoyunu buradan ogrendım:;) Mr. Green Mr. Green
Yaw Yüksekse yüksek kardeşim alacak olan düşünsün adam zorla alın demiyoki fiyatlar belli işte isteyen alır istemeyen almaz
saolasın kardeşim ben buraya sadece fiyat belirttim.Uyan alır,Uymayana ugurlar olaa extraokk
eee d.modluk ne oldu Rolling Eyes
T
The_DifferenT
⭐ 19y
eee d.modluk ne oldu Rolling Eyes
Teşekkürler... extraokk
satış yapabilirsin ama sitemizde görevli iken değil iyi satışlar dilerim extraokk
sanırım bu msj açıklar extra satış yaptıgı için d.modluğu aldı yani bu mesajdan o anlam çıkıyo
Sitemizde yoneticiligi,yonetici diye guven saglayip; kendi cikari ve reklami icin kullanacak birisini kadromuzda bulundurmak bizim calisma anlayisimiza aykiridir... Wink
Sitemizde yoneticiligi,yonetici diye guven saglayip; kendi cikari ve reklami icin kullanacak birisini kadromuzda bulundurmak bizim calisma anlayisimiza aykiridir... Wink
Cool
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
SROBAYİ.TK - Silkroad Silk,Gold,Bot Satışları ZSZC SILK-GOLD-BOT-AVATAR SATIŞLARIMIZ BAŞlamıştır anlamadm Bot + Gold Satışlarımız Başlamıştır! Kampanyalı Fiyatlar ZSZC SILK-GOLD-BOT-AVATAR SATIŞLARIMIZ BAŞlamıştır anlamadm 60 Cap|Project Online|BOT YOK|Silk & Gold Sistem|SRO'yu Tekrar Harika Yapalım!