Icerige atla
Extraloob

Silkroad Online Gold,Bot,Silk Satışlarımız Başlamıştır.

· 15 Yanıt · 2.3K görüntüleme
L
L_e_g_e_n_D OP ⭐ 19y
Gold: premiumlu charlarımızla beklemeden anında alışveriş...
Bot: Hazır stoklarımızla anında hizmet...
Silk: ıd pass gerek kalmadan E-pin serial işlemiyle güvenli satşlarla hizmetinizdeyiz...
Satışlarımız ptt hesabı üzerinden olmaktadır.Alışveriş yapmak isteyenler bana ö.m atabilirler.

Tek bi şartım olucak alışveriş yapan kişinin buraya memnun kaldım Teşekkürler yazmasıdır...

10 M Gold : 10 YTL
100 kredi bot : 16 YTL
100 silk : 20 YTL

Teşekkürler... extraokk
Msn İrtibat:[email protected]
15 Yanıt
B
bannedddd ⭐ 19y
Biraz pahalı ama ya... Very Happy

Kolay gelsin.
L
L_e_g_e_n_D OP ⭐ 19y

Biraz pahalı ama ya... Very Happy

Kolay gelsin.

Saolasın...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Silk: ıd pass gerek kalmadan E-pin serial işlemiyle güvenli satşlarla hizmetinizdeyiz...
Satışlarımız ptt hesabı üzerinden olmaktadır.Alışveriş yapmak isteyenler bana ö.m atabilirler.

Tek bi şartım olucak alışveriş yapan kişinin buraya memnun kaldım Teşekkürler yazmasıdır...

Teşekkürler... extraokk

satış yapabilirsin ama sitemizde görevli iken değil iyi satışlar dilerim extraokk
L
L_e_g_e_n_D OP ⭐ 19y
Saol headbang2ft9
B
BlacK ⭐ 19y
Hocam kusura bakma ama söylemeden duramayacam sen bot satışında baya bi uçmuşsun botsmall bile 10 ytl ye satıyor

Teşekkürler... extraokk
Msn İrtibat:[email protected]
P
Pennywise ⭐ 19y
fiyatlar biraz yuksek Very Happy
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y

fiyatlar biraz yuksek Very Happy

biraz mı_??Adam resmen uçmuş :)) Twisted Evil Twisted Evil
T
Yaw Yüksekse yüksek kardeşim alacak olan düşünsün adam zorla alın demiyoki fiyatlar belli işte isteyen alır istemeyen almaz
M
mavi_ ⭐ 19y
ya asLında forumda bılgım kadarıyla reklam yasaktı, bide fiyatlar yüksek ben her zaman için botturk 'den bot devoyun'dan gold

Saol extraloob masters devoyunu buradan ogrendım:;) Mr. Green Mr. Green
L
L_e_g_e_n_D OP ⭐ 19y

Yaw Yüksekse yüksek kardeşim alacak olan düşünsün adam zorla alın demiyoki fiyatlar belli işte isteyen alır istemeyen almaz

saolasın kardeşim ben buraya sadece fiyat belirttim.Uyan alır,Uymayana ugurlar olaa extraokk
C
Caprice ⭐ 19y
eee d.modluk ne oldu Rolling Eyes
T

eee d.modluk ne oldu Rolling Eyes

Teşekkürler... extraokk

satış yapabilirsin ama sitemizde görevli iken değil iyi satışlar dilerim extraokk

sanırım bu msj açıklar extra satış yaptıgı için d.modluğu aldı yani bu mesajdan o anlam çıkıyo
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Sitemizde yoneticiligi,yonetici diye guven saglayip; kendi cikari ve reklami icin kullanacak birisini kadromuzda bulundurmak bizim calisma anlayisimiza aykiridir... Wink
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Sitemizde yoneticiligi,yonetici diye guven saglayip; kendi cikari ve reklami icin kullanacak birisini kadromuzda bulundurmak bizim calisma anlayisimiza aykiridir... Wink

Cool

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: