arkadaş bahsetmişti kendi serverini oluştura bileceğin bi program dan.ama bulamamıştım demek daha vakit var full sürümü heyecanla bekliyom Very Happy
Silkroad Online Emulator 1.1 Download(Test Aşamasında)
· 63 Yanıt · 6.3K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
ohaa simdi istedigimize ban mı atacaz zor bise ama dc ettirse bile yeter Mr. Green
gm hiçkimseye de yedittiremez
bu arada gm nie dc yedittiremesin ki?hafta sonları stall çarlarının dc yemesinin tek sebebi GM!!!!!!!!!!
K
KiLLeR_BoXs
⭐ 19y
Tam Sürüm çıksada Very Happy Eglence Başlasa Very Happy
bende bu programın v0.2 var bu resimlerdeki 0.1 benimni yapamadım ben
GM NİN YAPTIĞI ŞEYLERİ YAPSAYDIM HEMN ELİME 72+10 SUN EKLERDİM KENDİME Mr. Green Mr. Green
K
KiLLeR_BoXs
⭐ 19y
Daha Çok var mı çıkmasıNA=???
evet yhaa çıksın artk şu program..
ewt arkadaşlar Silkroad Emulator programı cıkmıs ama henüz test asamasında ve süper özeliklere sahip
Arkadaşlar yüklemesi oldukça kolay ama sro_client i yedeklemenizi tavsiye ederim. dosyanın içindeki installer i calıstırın calısmırmadan önce data klasorunünün içindeki instal lerde bulunan clienti silkroad dosyasını atın ardından instaleri calıstırın bas sayfadaki gelen herşeye enter tusunu basın ardından Emulatoru acın ve normal şekilde silkroada girin
Linkler
İndirmek İçin Tıklayın
Bu Siteye Üye Olmanız Şart Tıkla
Özellikleri
1- GameGuard Bybass 100%
2- File Patcher 100%
3-Memory Injector 100%
4-Accounts on XML 50%
5-Item Extentions (On OTBM) 10%
bu gibi özeliklere sahip ama Test Asamasında Ve 2 Hafta Sonra Gerçek Emulator Cıkıcakmıs Şimdi BETA Versiyonu Ama Çalısıyor.
1- Gm Komutlarını Kulanabiliyorsunuz
2-Gm Gibi Banned Yapabiliyorsunuz
3- Gm nin Yaptıgı Tüm Herşeyi Kulana Biliyorsunuz.
4- Sanırım Oyuna Tektıkta Giriyormusunuz (Söylenti Kesin Degil KESİN DEGİL )
ScreenShot
-Resim Silinmiş.
Tarama Sonucu
-Resim Silinmiş.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
EMEGE SAYGI
bu emulatorlerle sadece kendinize acacagınız bir private serverde bu yetkilere sahip olursunuz eger normal serverlerde olsaydı simdiye adam kalmasdı kendinize acacagınız bir private serverde kasabilirsiniz ama sadece siz olursunuz veya arkadaşlarınızada yuklerseniz onlardada olur
bir ikincisi normal serverlere girerbilirseniz ban yapamassınız sadece size gorunen bası şeyler yapabilirsiniz sm deki kar ve yagmur yagdırma gibi
S
SleepWalkeR
⭐ 19y
kendi serverimizi kurup oynasak karakter yapılandırmaları deneriz süper bişi olur.
kendi serverimizi kurup oynasak karakter yapılandırmaları deneriz süper bişi olur.
gecen gün aklıma esti denemek için ama SREmu calısmıyor server'ı kapatılmıs olabilir diye düşündüm hata alıyorum.
S
SleepWalkeR
⭐ 19y
ben hiç çalıştıramadım ki :S bi resimli anlatım falan gelse. ama full sürüm geldikten sonra yapılır heralde resimli anlatım..
Bunu Yapanlarda Çalıştıramamış Ki Adamların Sitesinde Çalışan Hiç Bir Program Yok Bot Yapmışlar Ama Çalışmıyo Laughing
Cool SREmu ile server ı kurdum fakat bu program gene bi işe yaramıyo Mr. Green
K
KiLLeR_BoXs
⭐ 19y
kahvekeyfi kahvekeyfi Tam olarak çıksın O zaman işe Yarayacak Bebetoyu Bekliyok Very Happy kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi
kahvekeyfi kahvekeyfi Tam olarak çıksın O zaman işe Yarayacak Bebetoyu Bekliyok Very Happy kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi
BeBetoyu neden bekliyorsun ki Confused Sitesinde v2 si cıkmıs ama kapatmıslar bunun dewanının gelecegini sanmıyorum...
dosyanın içinde trojen olunda tabi kapatırlar emunun devamı gelcem admin hala cıkarmaya ugrasıyormus bazı sorunlar cıkmıs gene ama cıkabilir bende bekliyorum
o zmn kimse forumdakileri banlamasın toplu hack team kurup bu programı indirip hep birlikte banlıcaz nası millet???
K
KiLLeR_BoXs
⭐ 19y
BeBetoyu neden bekliyorsun ki Confused Sitesinde v2 si cıkmıs ama kapatmıslar bunun dewanının gelecegini sanmıyorum...
Güvendiğim için !!!!!! extraokk extraokk extraokk
programı kendın denedın mı ??
Bosuna beklemeyin boyle biseyin gelmesi gaymax ın son demek sizce boyle bir programa izin verirlermi
+1903
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap