Sacma geLebeılır ama Eurp. Pacth gelmeden once oyunu ii bilen arkiler nerDen duYduLarSa ıLerde Turklere ozel Turk Serverı fln acıLcak dıodu :?!!! :?!!! Acaba öyle bi ihtimal warmı ? Nede olsa Sro u Turkler olarak buyuk bır kıtle oynuo Twisted Evil O kadar alışverıs yapıoz bı server cokmu Cool detective
Silkroad Online ' de Turk Server !
· 10 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
olsa haberın & haberımız olurdu merak etme kahvekeyfi
suanda ole bisi yok olsa offical site aciklardi
R
RoyFokkerr
⭐ 19y
ben gecmem valla Türk serverına Almanları kesmek daha zevkli Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
B
BursaSporLu
⭐ 19y
Sacma geLebeılır ama Eurp. Pacth gelmeden once oyunu ii bilen arkiler nerDen duYduLarSa ıLerde Turklere ozel Turk Serverı fln acıLcak dıodu :?!!! :?!!! Acaba öyle bi ihtimal warmı ? Nede olsa Sro u Turkler olarak buyuk bır kıtle oynuo Twisted Evil O kadar alışverıs yapıoz bı server cokmu Cool detective
imkansız bişey ya sadece oyunu türkler oynamıyor ki kac millet oynuyor ozaman en az 50 tane server acılması gerekirdi belki rüyamızda olur Mr. Green
B
BursaSporLu
⭐ 19y
Bunu konu gecen sene kınght tada gerceklesştı server acıldı ama 1 gün sürdü yabancılar orjinal sitesıne sikayetler yagdırdı ve server kapandı tabı kapanmasını sağlayan paraydı bunu adım gibi biliyorum server acmak 4 bin dolar ve bu şikayetler gelınce sadece ve sadece türk oldugu için bunu 8 bin $ cıktı ve veremeyınce server kapandı [serverı acan mechul birisi]
Server:Turks
Hiç bir yabancı oyunda türklere server vermezler bunu böle bilesiniz extraokk
orjinal kngıt mı acıldı yoksa mavico mu acıldı serverın ısmı neydı hıc hatırlamıyo öle bır server acıldıgını ama oyunu eski sürümleri türklere özel bir server acıldı
B
BursaSporLu
⭐ 19y
extraokk
Yok hoca ole bisey belki knighta olabilir ama sroda asla.İstersen TSRO diye bisey acak.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Sanctum Online Silkroad Private Server 7/24 Online 80 Cap Silkroad Online Private Server Tanıtımı Atasro Online // 110 Çap New System 12.12.2018 Beta Açılış Olmeca Online 110 Cap Pvp Server | Power System | Auto Event 05.06.2020'de Online ! Rsk Silkroad Online 110 Cap Ch-Eu Emek Server 0 Lag Bugsuz Bir Server Sende Aramıza Katıl Bayraktar-AntPc Silkroad Online 7-24 Online Vps Server