Icerige atla
Extraloob

Silkroad Online ' de Turk Server !

· 10 Yanıt · 2.3K görüntüleme
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
Sacma geLebeılır ama Eurp. Pacth gelmeden once oyunu ii bilen arkiler nerDen duYduLarSa ıLerde Turklere ozel Turk Serverı fln acıLcak dıodu :?!!! :?!!! Acaba öyle bi ihtimal warmı ? Nede olsa Sro u Turkler olarak buyuk bır kıtle oynuo Twisted Evil O kadar alışverıs yapıoz bı server cokmu Cool detective
10 Yanıt
X
Xyron ⭐ 19y
olsa haberın & haberımız olurdu merak etme kahvekeyfi
E
Excrea ⭐ 19y
suanda ole bisi yok olsa offical site aciklardi
R
RoyFokkerr ⭐ 19y
ben gecmem valla Türk serverına Almanları kesmek daha zevkli Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
B

Sacma geLebeılır ama Eurp. Pacth gelmeden once oyunu ii bilen arkiler nerDen duYduLarSa ıLerde Turklere ozel Turk Serverı fln acıLcak dıodu :?!!! :?!!! Acaba öyle bi ihtimal warmı ? Nede olsa Sro u Turkler olarak buyuk bır kıtle oynuo Twisted Evil O kadar alışverıs yapıoz bı server cokmu Cool detective

imkansız bişey ya sadece oyunu türkler oynamıyor ki kac millet oynuyor ozaman en az 50 tane server acılması gerekirdi belki rüyamızda olur Mr. Green
B

Bunu konu gecen sene kınght tada gerceklesştı server acıldı ama 1 gün sürdü yabancılar orjinal sitesıne sikayetler yagdırdı ve server kapandı tabı kapanmasını sağlayan paraydı bunu adım gibi biliyorum server acmak 4 bin dolar ve bu şikayetler gelınce sadece ve sadece türk oldugu için bunu 8 bin $ cıktı ve veremeyınce server kapandı [serverı acan mechul birisi]

Server:Turks

Hiç bir yabancı oyunda türklere server vermezler bunu böle bilesiniz extraokk

orjinal kngıt mı acıldı yoksa mavico mu acıldı serverın ısmı neydı hıc hatırlamıyo öle bır server acıldıgını ama oyunu eski sürümleri türklere özel bir server acıldı
B
extraokk
T
Torquel ⭐ 19y
Yok hoca ole bisey belki knighta olabilir ama sroda asla.İstersen TSRO diye bisey acak.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: