Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE BATTLE ARENA VE YAZ ETKİNLİĞİ

· 22 Yanıt · 4.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

SILKROAD ONLINE BATTLE ARENA VE YAZ ETKİNLİĞİ

- Resim Silinmiş.

Special thx to Extraloob.Com ❤️

- Resim Silinmiş.
22 Yanıt
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
joymax ne yapacagını sasırdı
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
topicden 30 sn sonra yazmısım bu arada 😄
H
hiper ⭐ 18y
Aferin sana

Bakalım sanslı kim olcak
R
Resta ⭐ 17y
İnstall enabler la ilgil bilgisi olna var mı bende en son v1.255 var dı da yenisi lazım yardımcı olursanız sevinirim 😊
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
18:80 yazmışlar 😆
Acaba tam olarak ne veriyor hayalet avı
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Aferin sana

Bakalım sanslı kim olcak

sanada Aferin 👋 🍿
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
1265 kurmalısınız. şu topicte linki var ; viewtopic.php?f=5&t=204358
R
Resta ⭐ 17y
1265 kurmalısınız. şu topicte linki var ; viewtopic.php?f=5&t=204358

hayır ben indirme linki demiyorum install enabler diye bi program var bu programla indirme linkine gerek kalmıyor onunla yükleyince yenileniyor zaten yardımcı olursanız sevinirim
_
_TAu ⭐ 18y
karışık bi sistem:S
R
Resta ⭐ 17y

benim yazdığıma diyosan aslında karışık deil eğer legendi indirmek istemiosan bu programı açıosun ordan dosya seçme bölmü çıkıyor silkroadın eski kurma dosyasına ayarlayınca yenisini açıyor onu yklüyor.
hatta googlea "sro install enabler" yaz ordan 8nci başlığa gir orda daha açıklayıcı yani sroyu tekrar indrmeye gerek bile kalmıyor
_
_TAu ⭐ 18y

benim yazdığıma diyosan aslında karışık deil eğer legendi indirmek istemiosan bu programı açıosun ordan dosya seçme bölmü çıkıyor silkroadın eski kurma dosyasına ayarlayınca yenisini açıyor onu yklüyor.
hatta googlea "sro install enabler" yaz ordan 8nci başlığa gir orda daha açıklayıcı yani sroyu tekrar indrmeye gerek bile kalmıyor

yhoq battle arena girşi fln diorm
J
Jaws3r ⭐ 16y
battle arenaya saat kaç la kaç arası giricez bilginiz var mı?
B
BaZinGa ⭐ 18y
ne battle arena işini ne de ghost etkinliği işini çözemedim. başvuru saatleri sitesinde yayınlanmış ama o sürede gidiyorum yine de kabul etmiyor. ayrıca bissürü soket gelmiş, coinle takı alma falan gelmiş. sro eski basitliğinden uzaklaştı bizde eski basit haline alıştık karmaşık geliyor şimdi 😄
_
_TAu ⭐ 18y
ne battle arena işini ne de ghost etkinliği işini çözemedim. başvuru saatleri sitesinde yayınlanmış ama o sürede gidiyorum yine de kabul etmiyor. ayrıca bissürü soket gelmiş, coinle takı alma falan gelmiş. sro eski basitliğinden uzaklaştı bizde eski basit haline alıştık karmaşık geliyor şimdi :D

aynen
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
oyun gayet basit extra birşey yok ki 2 tane npc eklenmiş öyle düşünün.
J
Jaws3r ⭐ 16y
saat kaçta giricezz battle arenaya??
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
baatle arenaya günde 2 kere giriliyor ;

09:15 / 09:55
21:15 / 21:55

aslında saatleri çok kötü gece kuşları ne yapacak 😜
M
Mavina ⭐ 17y
Valla yeni arene sayesinde 2 hafta içinde 101 nova yüzükler kazanma şanşımz var.Ne mutlu nova yüzk alabilene:D
W
Oyun Güzellilerle Dolup Taşıo adamlar Hızla Çalışıo Biligiler İçin Tşkler Okan

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: