Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE ACEMİYE DESTEK ETKİNLİĞİ

· 19 Yanıt · 4.1K görüntüleme
R
Rochas OP ⭐ 16y
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
19 Yanıt
K
korc4n ⭐ 16y
sağol bilgilendirme için 🙄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

güzel ve basit bir etkinlik süresi de uzunmuş, başarılar dilerim tüm katılımcılara ❤️
S
Soytari ⭐ 18y
vasi eşleştirme nedir acaba 😞
B
Belarj ⭐ 17y
ilk oynadıgım zamanları hatırlıyorum elle nuker kasmaya çalışıyodum tabi statlarımın hepsi str verilmişti 😁 30 olup ilk nukeyi acmıstım earth ghostlara 260 vurmustum hiç sosta düşürememiştim bütün emeklerim bosa gitmişti sadnessla1 daha sonra charı pk yapmıstım 😆 tabi simdi oyunu ilk defa oynayan bi çocuk bile oyuna botla girip karakterini 1 lv bile elle kasmayıp direk bota salıyo eski tadı kalmadı ama kalan tadını almaya çalışıyoruz [horny21
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ilk oynadıgım zamanları hatırlıyorum elle nuker kasmaya çalışıyodum tabi statlarımın hepsi str verilmişti 😁 30 olup ilk nukeyi acmıstım earth ghostlara 260 vurmustum hiç sosta düşürememiştim bütün emeklerim bosa gitmişti sadnessla1 daha sonra charı pk yapmıstım 😆 tabi simdi oyunu ilk defa oynayan bi çocuk bile oyuna botla girip karakterini 1 lv bile elle kasmayıp direk bota salıyo eski tadı kalmadı ama kalan tadını almaya çalışıyoruz [horny21

😁
W
Warrison1 ⭐ 16y
tüm katılanlara başarılar...
P
Etkinlik çok iyi ve çok güzel düşünülmüş bir çalışma. Joymax hata yaptıgında yerden yere vururken , böyle güzel şeyler yaptıgında da takdir etmemiz gerekiyor. Teşekkürler EXTRALOOB Teşekkürler JOYMAX ... İyi forumlar :)))
K
Kai ⭐ 18y
Bilgilendirme için teşekkürler ❤️
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
arkadaş penceresi açmak ne demek anlayamadım 🤔
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

bildiğimiz özellikler işte sırayla eklenecek herhalde makara:
W
WaTCHMaN ⭐ 19y

bildiğimiz özellikler işte sırayla eklenecek herhalde makara:

nasıl yani bi arkadaşı frende eklemek veya ona bişey yazmak gibimi anlaymadım bi türlü
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
evet.
T
Saol bilgilendirme için.
Y
YAVUZ16 ⭐ 19y
10 global 10 globaldır yapışın beyler 60+ herkez yapsın :P

60 level üstü yapamıyor bunları...60 level altındakı oyuncular icin bu etkinlik.
Tesekkürler bilgilendirme için
M
Metover ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

/Güncel.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

çok cool oldu ^^
D
dwil ⭐ 19y
so-oktan aldığımız ödüller için verilen saatler Türkiye saatine göre mi yoksa silkroad standart zamana göre mi ?
S
takı görevleri bende hep hata verior bilinmeyen bir hata nedeniyle ödülünüz verilemior diyor neden acaba?

yok ya 2 ci düzeltisim yazıyı sorunu bulamadım 😞 bi yardımcı olurmusunuz tuccarlar birliğine felan da katıldım ne yapmam gerekior suanda bilmiorum 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: