Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE 2 iLE BERABER GELECEK YENİLİKLER

· 123 Replies · 18K views · Page 4 / 7
Replies
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
islam ırkı güçlü olacak ama 8)

Oyunu bıraktım ama yeni ırk için başlarım gibi geliyor 🎭

yeni server gelsin sro2 olsun islam ırkı açılsın direk bir islam ırkı açar kasarım 😎
S
Sehnsucht ⭐ 18y
yeahh aynen lütfen aylık 10dolar veya 10 euro olsun kredi kartımızla ödeyelim her ay adam gibi oyun oynayalım bot falan da olmasın görelim lvl 110 ff char kaç tane var biz de lvl 60larda rakipsiz oluruz artık uff oyun tadından yenmez yaa ama o zaman joymax çok para kaybeder işte hoş şu an ki durumla kaybetti ona geçiş olabilir.

yep 😉
Advance
Advance ⭐ 18y
islam ırkı güçlü olacak ama 8)

Oyunu bıraktım ama yeni ırk için başlarım gibi geliyor 🎭

yeni server gelsin sro2 olsun islam ırkı açılsın direk bir islam ırkı açar kasarım 8)

Büyük bir hayal kırıklığına uğramayız inşallah
ps:Islam ırkında çok dikkatimi çeken karakterler ve weaponlar vardı trailer'ında eğer umduğum gibiyse bomba gibi gelir joymax
C
CanisMajor ⭐ 18y
Bence farklılık gelir.
İlginç olur ama daha var sanırsam.
L
LethaLKiss ⭐ 16y
acaba bu değişiklikler sadece sro2 demi yoksa 1 de de mi olcak???

ps: bide ne zaman gelr sro2 ona göre bu yaz yatırım yapmıyım 1 e xD
B
Beatraax ⭐ 19y
acaba bu değişiklikler sadece sro2 demi yoksa 1 de de mi olcak???

ps: bide ne zaman gelr sro2 ona göre bu yaz yatırım yapmıyım 1 e xD

*Bu değişiklikler Sro1'de olmayacak, Sro2'ye uygulanacaktır.
*Söylentilere göre 2011 yılı içerisinde gelebilir. Tabii daha uzun bir süre de olabilir.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
2010 Aralık ayına kadar gelecek gelmezse 2011 Temmuz ayına kadar banko gelecek.
A
Absence ⭐ 19y
Joymax girdi tünele burdan dönüşü yok ya mükemmel bi oyun olacak yada batıcak
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Joymax önceden internet cafe'lere girdi ve oyunu halka tanıttı kendisine kemik kadro oluşturdu ve oyunda herkesi banlıyorum bot yasak presiz girilmeyecek dedi ve bunlarıda yaptı demek ki artık oyun wow gibi olacak bunu görmemek için aptal olmak lazım bu bağlamda silkroad online 2 kesinlikle aylık paralı bir oyun olacak ve 1'de oynayanlar 2'de oynayamayacaklar 1 ile 2 ayrı olacak kısacası adam gibi zengin oyuncuları alacaklar silkroad online 2'ye enjekte edecekler.

ben varım 😎
A
ALpique ⭐ 17y
Joymax önceden internet cafe'lere girdi ve oyunu halka tanıttı kendisine kemik kadro oluşturdu ve oyunda herkesi banlıyorum bot yasak presiz girilmeyecek dedi ve bunlarıda yaptı demek ki artık oyun wow gibi olacak bunu görmemek için aptal olmak lazım bu bağlamda silkroad online 2 kesinlikle aylık paralı bir oyun olacak ve 1'de oynayanlar 2'de oynayamayacaklar 1 ile 2 ayrı olacak kısacası adam gibi zengin oyuncuları alacaklar silkroad online 2'ye enjekte edecekler.

ben varım 8)

tabiki bende varım 🤤 fakat aklından geçen fiyatlar nedir okan abi?
N
Niobe ⭐ 17y
Sistem kökünden değişçek bence... Ayarlar GM ler oyunu b*k etçeklerini sanmıorum..Güzel yapmak zorundalar sonuçta adamların ekmek kapısı...

Ayrıca paralı olsa ne yazar..Şimdi parasız diolar her ay kaptırıoz 525 silk parası Joymax e ve bota 15 tl
N
nxzv! ⭐ 18y
Zenginlikse ßen Dünden Varım Hemen acıp Oynayalım 😊
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

ben varım 8)

10 euro diye düşünüyorum aylık.

Sistem kökünden değişçek bence... Ayarlar GM ler oyunu b*k etçeklerini sanmıorum..Güzel yapmak zorundalar sonuçta adamların ekmek kapısı...

Ayrıca paralı olsa ne yazar..Şimdi parasız diolar her ay kaptırıoz 525 silk parası Joymax e ve bota 15 tl

aynen öyle deli paralar harcadık bari aylık veririz de düzene sokarız.
F
Fluence ⭐ 16y
Olacakları merakla bekliyorum 🍿 Ama europa ırkıyla chine ırkının aynı skilleri kullanması biraz saçma geldi bana
O
Oco5 ⭐ 16y
bu oyunun ne zman gelme ihtimali var:D
A
Addicted ⭐ 19y
saçma eu ch aynı skill oynu bozarlar 😞 bence ırk savaşları gelsin ko'daki gibi eu ve ch ayrılsın başka şehirlere ozaman bak nasıl tadı oluyor bak buraya yazıyorum öle bişi olursa piyasada oyun kalmaz :)

👍
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

2010 Aralık ayına kadar gelmesi lazım, genelde yazılımcıların belirledikleri sürede asla iş yapamadıkları için 2011 Temmuz'a sarkar diye düşünüyorum 🕵️
S
Sehnsucht ⭐ 18y

ben varım 8)

yapma ya. daral: elinle kasıcanmı o kadar lvl biraz mantık hangi kafa kaldırır eliyle 110 lv kasmayı dahada artıcak 140'a kadar bot kalkarsa oyun oynanmaz.

arkadaş çabuk fikir değiştiriyor summer6:
B
bcabbar ⭐ 16y
eu la ch birleşse saçma olur düşünün skiller aynı niye eu olupta 15snde pot basıyımki biz eu yu güçlü vuruyor ii diye seçeriz ya süper atack yda süper def bunun içinde 15sn pot bamak zoruzdaydık. bu olay olursa millet hem ch olur eu skillerini basar hemde sn de bi pot basar.
O
Oco5 ⭐ 16y

2010 Aralık ayına kadar gelmesi lazım, genelde yazılımcıların belirledikleri sürede asla iş yapamadıkları için 2011 Temmuz'a sarkar diye düşünüyorum 🕵️

farketmez abi ya 2011 de gelsinde gelsin artık şu meşhur islam ırkını görelim değişiklik olsun 😄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: