Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE 12 OCAK 2010 UPDATE

· 64 Yanıt · 15K görüntüleme · Sayfa 2 / 4
Yanıtlar
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Cep telefonu olayı gayet güzel düşünülmüş. Ancak hattın başına herhangi bir sorun ( bloke edilme, çalınma, kırılma, kaybolma vs. ) gelirse sakat iş olur. Dressler fena değil gibi ama siyah tonları daha da hoş olur bu dress ile diye düşünüyorum. Yeni server olayı da baya iyi olur. Hızınızdan ötürü teşekkürler extraloob 🍺

biz teşekkür ederiz canımcım görevimiz bildiğimizi hemen paylaşmak Türk SRO oyuncularına hemen ulaştırmaktır artık iddia ediyorum ki Dünyanın En Büyük Silkroad Online Bilgi Paylaşım Sitesi http://www.extraloob.com'dur ve Türkler dünyanın en büyük sro oyuncuları olmaya başladılar diyebilirim 😎
C
Cep telefonu olayı gayet güzel düşünülmüş. Ancak hattın başına herhangi bir sorun ( bloke edilme, çalınma, kırılma, kaybolma vs. ) gelirse sakat iş olur. Dressler fena değil gibi ama siyah tonları daha da hoş olur bu dress ile diye düşünüyorum. Yeni server olayı da baya iyi olur. Hızınızdan ötürü teşekkürler extraloob 🍺

biz teşekkür ederiz canımcım görevimiz bildiğimizi hemen paylaşmak Türk SRO oyuncularına hemen ulaştırmaktır artık iddia ediyorum ki Dünyanın En Büyük Silkroad Online Bilgi Paylaşım Sitesi http://www.extraloob.com'dur ve Türkler dünyanın en büyük sro oyuncuları olmaya başladılar diyebilirim 8)

" Herhangi bir menfaat peşinde koşmayan " bunu da eklersek cümleye tam olur. Bu siteden başka varmı bilinmeyen tüm bugları paylaşan? Yok.
P
Prada ⭐ 19y
Bu guncellemede de hiç birşey gelmedi 😜 client bile değiştirmediler şiddetle kınıyorum joymaxi 😜 Yeni yıla böyle girmemeliydi 😎
N
neocan ⭐ 18y
client değişecek mi???
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Peri dress'inin farklı renkli versiyonu işte bence bu çok daha hoş olmuş female tadından yenmez :P

Bay için olanı güzel durmuyor sanki ama bayanlar için olan gerçekten çok güzel. ^^
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
Bu guncellemede de hiç birşey gelmedi 😜 client bile değiştirmediler şiddetle kınıyorum joymaxi 😜 Yeni yıla böyle girmemeliydi 8)

nasıl girerse öyle gider derler haliyle joymax tan medet unmak artık yanlış olur :d
F
Frequency ⭐ 18y
Çok iyi eyvallah hacım Extraloob bune hız bune şiddet bu ne celal 😁 🤤
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
Çok iyi eyvallah hacım Extraloob bune hız bune şiddet bu ne celal 😁 🤤

tadını çıkarın. 🍺
T
arkadaşlar yarın oyun guncellenirse yeni client mi indircez?
F
Frequency ⭐ 18y
arkadaşlar yarın oyun guncellenirse yeni client mi indircez?

Hayır Client'ın Update yapıcak sadece.
B
Band'Eros ⭐ 17y
cep tel onaylı cok class olur
S
Yeni servar umarım gelir ve joymax'ın yaratıcılığı bitmiş artık sürekli benzer dressler çıkıyo...
M
Morzan_ ⭐ 17y
yapacak dress kalmadı adamlar eski dresleri boyayıp boyayıp geri bie satmaya çalışıyorlar
K
kaos77 ⭐ 18y
cep telefonundan onay olayı gelmez bence joymaxa cok yazar 2 kontur azmı:))
B
bLoodReis ⭐ 17y
SILKROAD ONLINE UPDATE [ 12 OCAK 2010 ]

Cep telefonu mesaj onaylı char koruması gelebilir...

Yeni Kıyafet + Yeni Server gelebilir.

Special thx to extraloob ❤️

Saygılarımızla,

iLk lerin ve Dorularin Adresi extraloob

Cep telefonu mesaj onaylı char koruması gelebilir...

Bu Gelirse Güsel oLur Sevdim Bunu xDD

SüPeRSin Okan Abee xPP
V
volkanka ⭐ 17y
cep telefonu onay kodu olayı gelirse çarlar satılamaz duruma gelir heralde...
M
Yeni server gelmezde bu dress gelse iyi olur 😄
B
Belarj ⭐ 17y
Bu Kıyafetler Daha Once Gelmemışmiydi
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
E
enes7878 ⭐ 17y
işte joymaxın marifetleri aynı kıyafetleri boyayıp boyayıp oyunculara sunuor
R
RecLast ⭐ 18y
Hadi Hayırlısı.Yeni server gelirse belki ben geçebilirim 😊