Icerige atla
Extraloob

>>SiLkroad Loader 1.246-Çalısıyor<<

· 30 Yanıt · 7.1K görüntüleme
C
C_Vitamine OP ⭐ 17y
Evet ArkadaşLar,Sro indirmediqimde Russian Silkroad Oynuyordum ve Pazar qünü SiLkroaddı indirdim ve Loader buLamadım ! ve Russian SiLkroaddaki bota qiriŞteki Loaderi SiLkroad onLinede bir deneyim bLki oLur dedim ve caLıstı !

[uyari]HackShield Klosörünü ismini değiştir öle dene birazda olsa ban ihtimali azalır[/uyari]

Evet Şimdi baŞLıyorum...

Ne İşe Yarar:

Çift Char - Çift Client Açmanızı Sağlar..

Ban Riski: Artık Her Programda Olduğu Gibi Bunda da Elbette Vardır..
Kullanımı:

1. Adım: Aşağıdaki Linklerden EdxLoader'ı İndirin..

2. Adım: Rar Dosyasına Sağ Tıklayıp Buraya Çıkar'ı Tıklayın..

3. Adım: Klasörün İçine Girin Bütün Dosyaları Kopyalayın..

4. Adım: Kopyaladığınız Dosyaları Silkroad Klasörünün İçine Yapıştırın..

Burdan Sonraki Adımlar 1 Kerelik Yapılacak..

5. Adım: edxSilkroadLoader.exe'ı Çalıştırın..

6. Adım: Add Butonuna Basarak Silkroad.exe'yi Seçin..

7. Adım: Gelen Menüde Silkroad Üstüne Tıklayın..

8. Adım: Launch Butonuna Basın ve Karşınıza Gelen Ekrandan Gördüklerinizi İşaretleyip Start'a Basın..Her Start'a Bastığınızda Yeni Client Açar..Oyuna Girdikten Sonra edxLoader'ı Kapatabilirsiniz..

Daha Sonra Çift Char Açmak İsterseniz Tekrar edxLoader'ı Çift Tıklayın,Gelen Menüde Launch'a Basıp ve Start'a Basmanız Yeterli..Yukardaki İşlemleri Yapmanıza Gerek yok..

edxLoader DownLoad:

Link:
[download]http://rapidshare.com/files/366465461/edxSilkroadLoader_Beta3.rar.html[/download]

Alternatif:
[download]http://hotfile.com/dl/33937903/310c1ce/edxSilkroadLoader_Beta3.rar.html[/download]

Virüs Tarama Sonuçları: http://www.virustotal.com/tr/analisis/74787453fe4c6190c3ec7f45a012e3944bb773768a913610b0e79ccb2d8e5c20-1265291970

[uyari]Herşeyde oldugu gibi bundada banlanma şansı vardır.Lütfen Banlanma varmı diye Sormayın! Hafifde olsa kurtulmak için SilkErrSender.exe adını degiştirin istediginizi koyun ^^[/uyari]
30 Yanıt
C
C_Vitamine OP ⭐ 17y
/Güncel Lütfen
L
Lukreto ⭐ 17y
Teşekkürler denedim oldu iLk mesajda benden olsun deneyin.^^
C
C_Vitamine OP ⭐ 17y
Teşekkürler denedim oldu iLk mesajda benden olsun deneyin.^^

Bişi değiL ne demek ! Her zaman 🤘
O
Bende olmuyor neden acaba Account ve şifreyi giriyorum sorun yok giriyor tam çarı seçiyorum başlat biyorum oyun yüklenme yeri doluyor oyun tamamen kapanıyor Acaba o işaretlemelerden seçmemem gereken yerler mi var yardımcı olursanız sevinirim
A
altanyunus ⭐ 19y
şu aşamalarda bunları denemeseniz iyi olur sonucta hackshield yenilendi böyle basit bişey olsa sbot bunu yapardı. adamlar hackshield yakalamasın diye çaba veriyor 3 4 gün sabredin gerekirse sonra baktınız olmuyor alternatiflere yönelin
G
şu aşamalarda bunları denemeseniz iyi olur sonucta hackshield yenilendi böyle basit bişey olsa sbot bunu yapardı. adamlar hackshield yakalamasın diye çaba veriyor 3 4 gün sabredin gerekirse sonra baktınız olmuyor alternatiflere yönelin

👍
C
C_Vitamine OP ⭐ 17y
Bende olmuyor neden acaba Account ve şifreyi giriyorum sorun yok giriyor tam çarı seçiyorum başlat biyorum oyun yüklenme yeri doluyor oyun tamamen kapanıyor Acaba o işaretlemelerden seçmemem gereken yerler mi var yardımcı olursanız sevinirim

Hack Shiled Dosyasını Sil...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çalışan loader yok, bu tarz hiçbir yazılımı kullanamyın kullanırsanızda banlanmaya charınızın hacklenmesine hazırlıklı olun.
K
kabaser ⭐ 16y
olmuo yaa
C
C_Vitamine OP ⭐ 17y
çalışan loader yok, bu tarz hiçbir yazılımı kullanamyın kullanırsanızda banlanmaya charınızın hacklenmesine hazırlıklı olun.

Denemesi Bedava Virüs Sonucları var !
_
_yasin_ ⭐ 16y
wlla oldu bea saol kardesım 😊
C
C_Vitamine OP ⭐ 17y
wlla oldu bea saol kardesım :)

ne demek 🤘
B
bashar_kh ⭐ 16y
thhhhhhhhhhhhx
O

çok sağol arkadaşım o dosyayı sildiğimde edxloader da sroking de çalışıyor Yanlız yinede hackshield dosyasının yedeğini biryere aldm çünkü updatelerde tekrar ekleyeceğim sorun oluyor yoksa update tamamlanmayabiliyor Çok teşekkürler yardımcı oldunuz çalışıyor
++++++++ rep Emeğe Saygı
C
C_Vitamine OP ⭐ 17y

çok sağol arkadaşım o dosyayı sildiğimde edxloader da sroking de çalışıyor Yanlız yinede hackshield dosyasının yedeğini biryere aldm çünkü updatelerde tekrar ekleyeceğim sorun oluyor yoksa update tamamlanmayabiliyor Çok teşekkürler yardımcı oldunuz çalışıyor
++++++++ rep Emeğe Saygı

Ne demek 🤘 🍺

Saten bende belirttim bi yerde kopyası kalsın ^^
C
C_Vitamine OP ⭐ 17y
thhhhhhhhhhhhx

No problem..... xD 🤘 😆 nese:
G

kardeş denemesi bedava diyorsunda 1-HackShield dosyalarını Silmek Tehlikeli 2-EdxLoaderin Opcodeleri Eski Bu loaderden Ban yeme olasılığı çok yüksek yinede eline emeğine sağlık
C
C_Vitamine OP ⭐ 17y

kardeş denemesi bedava diyorsunda 1-HackShield dosyalarını Silmek Tehlikeli 2-EdxLoaderin Opcodeleri Eski Bu loaderden Ban yeme olasılığı çok yüksek yinede eline emeğine sağlık

Ben banLanmak yok demiyorum saten !
BazıLarında HackShield İzin vermiyor bazen izin veriyor onun için dedim !
G
HackShield Klosörünü Silmek Yerine ismini değiştir öle dene olması lazım birazda olsa ban ihtimali azalır

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: