Icerige atla
Extraloob

Silkroad Launcher Hatası [Görünüp , Kaybolma]

· 10 Yanıt · 8.0K görüntüleme
K
krll OP ⭐ 17y
SONUNA KADAR OKUYUN LÜTFEN

Bir pvp server indirdim onu oynadım oyundan çıktından sonra launchere tıkladıgımda görünüp kayboldu
sonra galiba serverden dedim ve orjinal Silkroad-R indireyim dedim aynı sorun ondada var ne yapmalıyım ?
10 Yanıt
K
krll OP ⭐ 17y
Yardım edicek yok mu ? İnternette bir çok araştırma yaptım ama hala bir sonuç yok..
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu sorun büyük ihtimal virüs programından kaynaklı bir soruna benziyor aynı hatanın benzeri windows 7 de verince veri yürütme engelleme servisinden kolayca çözülüyordu ama xp'de böyle birşey ilk defa duydum.

Antivirüs programını kapat sonra oyunu yeniden yüklemeyi dene istersen 🤔
K
krll OP ⭐ 17y
@Duygusuz Sorun hala düzelmedi başka bir önerin var mı ?
Oyuna 1 - 2 kere girdim işte o pvp serveri ondan sonra bir daha tıkladıgım gelip hemen kaybolmaya başladı
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Koskoca google'lede bile bu sorun 1 tane var oda virüs programndan kaynaklanıyor virüs programını sileceksin yine olmazsa format 🤔
K
krll OP ⭐ 17y
Kaç senedir silkroad oynuyorum daha öncede kullandıgım program buydu sanmam.Ayrıca oyunu taramasını kaldırdım ve kapattım.PvP serverin dosyalarından gelen kaynaklı bir sorun mu acaba..

Ayrıca daha 1 ay önceye kadar aynı sistemle aynı programla oynamıstım..
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
önceden olmuyorsa yeni yüklediğin birşey yapıyodur bilgisarındaki programlara dikkat geri yükleme vs şeyler kendi bilgisayarını tanıyosundur herhalde
K
krll OP ⭐ 17y
Acaba torrentten indirdiğim dosya sistemi geri aldıgımda gider mi ?
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
D:ye at beya usb bellekte yedekle
K
krll OP ⭐ 17y
8 gb lik dosya 😄 flash yok okadar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: