SONUNA KADAR OKUYUN LÜTFEN
Bir pvp server indirdim onu oynadım oyundan çıktından sonra launchere tıkladıgımda görünüp kayboldu
sonra galiba serverden dedim ve orjinal Silkroad-R indireyim dedim aynı sorun ondada var ne yapmalıyım ?
Silkroad Launcher Hatası [Görünüp , Kaybolma]
· 10 Yanıt · 8.0K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Yardım edicek yok mu ? İnternette bir çok araştırma yaptım ama hala bir sonuç yok..
Bu sorun büyük ihtimal virüs programından kaynaklı bir soruna benziyor aynı hatanın benzeri windows 7 de verince veri yürütme engelleme servisinden kolayca çözülüyordu ama xp'de böyle birşey ilk defa duydum.
Antivirüs programını kapat sonra oyunu yeniden yüklemeyi dene istersen 🤔
Antivirüs programını kapat sonra oyunu yeniden yüklemeyi dene istersen 🤔
@Duygusuz Sorun hala düzelmedi başka bir önerin var mı ?
Oyuna 1 - 2 kere girdim işte o pvp serveri ondan sonra bir daha tıkladıgım gelip hemen kaybolmaya başladı
Oyuna 1 - 2 kere girdim işte o pvp serveri ondan sonra bir daha tıkladıgım gelip hemen kaybolmaya başladı
Koskoca google'lede bile bu sorun 1 tane var oda virüs programndan kaynaklanıyor virüs programını sileceksin yine olmazsa format 🤔
Kaç senedir silkroad oynuyorum daha öncede kullandıgım program buydu sanmam.Ayrıca oyunu taramasını kaldırdım ve kapattım.PvP serverin dosyalarından gelen kaynaklı bir sorun mu acaba..
Ayrıca daha 1 ay önceye kadar aynı sistemle aynı programla oynamıstım..
Ayrıca daha 1 ay önceye kadar aynı sistemle aynı programla oynamıstım..
önceden olmuyorsa yeni yüklediğin birşey yapıyodur bilgisarındaki programlara dikkat geri yükleme vs şeyler kendi bilgisayarını tanıyosundur herhalde
Acaba torrentten indirdiğim dosya sistemi geri aldıgımda gider mi ?
D:ye at beya usb bellekte yedekle
8 gb lik dosya 😄 flash yok okadar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap