Icerige atla
Extraloob

Silkroad kurulum HATASI çok Acil YARDIM Lütfen !!!

· 22 Yanıt · 7.4K görüntüleme
G
germani152 OP ⭐ 17y
Evet arkadaşlar Silkroadu kurdum pc kardeşim program filesten silmiş Program ekle kaldırda vardı onuda sildim kurulmuyor diye

ama ne fayda

şöyle bir hata veriyo kurulum açılmıyor "This is a client file that can be used after the LEGEND 7 Rise of the Thief-Hunter update"

bunu çözümünü bilen arkadaşlar lütfen Yardım etsin allah rızası için

şimdiden teşekkürler :)

Yardım etmek isteyen

bu konu altında veya

Faceden ulaşabılır:

http://www.facebook.com/rufus.hasan
22 Yanıt
J
jearmen ⭐ 15y
yaw kardeş aynı sorun bende var birileri bi yardım etsin indirdim winrarlı dostadan çıkardım plese wait dedikten sonra bu yazı çıkıyo : "This is a client file that can be used after the LEGEND 7 Rise of the Thief-Hunter update"
K
korc4n ⭐ 16y
banada veriyordu bir kaç kez pc'yi yeniden başlatıp denedim düzelmişti ha şansmı bilmiyorum ama genede denemenizde fayda var 😊 ve kurarken pcniz internete bağlı olsun.
J
jearmen ⭐ 15y
başka bi çözümü yokmu ...!!
Y
Y1g1T_Kr4L ⭐ 16y
Merhabalar,
Ben bilgisayarımı formatlamıştım, yüzlerce client downloader indiridm hiç biri çalışmadı, legend 1 den legend 8 e kadar bütün setupları indiridm legend7deki 1.295 1.298 1.301 1.303 1.308 1.309 1.315 tüm setupları denedim hepsinde aynı hata vardı:
This is a client file that can be used after the legend (4,5 7 8 neyse...)

Yardımlarınız bekliyorum oyun kuruulu değil format atmıştım patch veya manuel patch da yapamıyorum tüm setuplar aynı hatayı verio

Client downloaderlar demiştim onların hepsi de şu hatayı veriyo: "Couldn't connect to server, please check your network(1).

Teşekkürler
A
aynı sorun dün bende de yaşandı...salı günü kurabilirsin o setup u...salı günü çalışır...ama illa şimdi oynucam diyorsan 1.295 sürümünü indir kur...ben öyle yaptım şuan giriyor...ama salı günü yenisini kurucaksın yani şuan sende olanı...1.295 salıdan sorna çalışmaz...
Y
Y1g1T_Kr4L ⭐ 16y
1.295 de var şu an olmuo hiçbiri olmuo 😄 kafayı sıyıracam kimse de bilmio
Y
Y1g1T_Kr4L ⭐ 16y
install enabler die bişi var ondan yapanlar var ama olmadı yeni sürümünü de bulamadım,
client downloaderler mafiş zaten 😄
A
birkerede banada oldu şöyle bişi yaptım ama olurmu sende bilmem...güvenlik duvarının duvarını düşür...birde modermin içine gir güvenlik high da ise onu düşür...ben öyle yaptım çözüldü iş...
Y
Y1g1T_Kr4L ⭐ 16y
modemin güvenliğini nasıl yapıcam kardeş
A
192.168.2.1 felan yazıp modemin içine giriyosun ya....girdikten sonra güvenlik diye biryer var ordan yap...low yaptım ben..
Y
Y1g1T_Kr4L ⭐ 16y
o 192.168.1.2 nereye yazıosun
A
googleye yaz modemin içine nasıl girilir diye..sonr agörsellere tıkla orda resimli açıklama bulursun... 😊
Y
Y1g1T_Kr4L ⭐ 16y
girdim kardeş 192.168.1.1miş orda napıcam güvenlikte
A
güvenlik derecesini düşür...low yap...
Y
Y1g1T_Kr4L ⭐ 16y
güvenlik ip filtreleme var giden gelen yazıo ayar bulamadım ss yi yollayabilsem yolluycam
Y
Y1g1T_Kr4L ⭐ 16y
192.168.2.1 girmio ona mı girmem lazım?
Y
Y1g1T_Kr4L ⭐ 16y
kardeş o güvenlik low yapma bulamadım 😄
A
ya şu salı gününü bekle birde o gün yeni sürüm gelcek ya onu kurarsın...ben süper online kullanıyorum güvenlik diye biryer var orayı seçiyorum...güvenlik derecesi çok yükske diyor bende düşüğe ayarlıyordum oluyordu...
Y
Y1g1T_Kr4L ⭐ 16y
işte o güvenlik ayarını bulamadım, salı da olacağını sanmam eski setuplar da kurulmuyor hepsi aynı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: