1.Benim kota sınırım 4 gb silkroadı bir ay 5 saat oynasam kaç para gelir bi de
3 tane upload yapsam 5 mblık kaç para gelir.
2.En iyi servis hangisi ttnet telekom gibi hangi aralarında kota farkı oluyor mu
Silkroad kota ( en iyi servis)
· 53 Yanıt · 5.5K görüntüleme 0 okuyor
53 Yanıt
bnce çok saçma soruılar kahvekeyfi
dene gör
R
RollsRoyce
⭐ 19y
7/24 char açık kalsın en fazla kotadan 1gb yer Wink
1 den kesin daha fazla.
düşünelim: sen kasarken sana her saniye paket geliyor. paketlerin büüklüğü hep 1 Kb dir. her saniye 1 kb paket gelirse:
1 ayda 2 592 000 saniye var ve her saniye 1 Kb paket geliyor. yani:
2.6 Gb gitti.
Daha şehre hiç girmedin ve kimse chat yazmadı. Kimse global atmadı. Şehre gittin gold satıcılarıydı global atan millet falan filan onlardanda 1 ayda aşağı yukarı bir 400 Mb dersen işte sana 3 Gb ayda.
1 den kesin daha fazla.
düşünelim: sen kasarken sana her saniye paket geliyor. paketlerin büüklüğü hep 1 Kb dir. her saniye 1 kb paket gelirse:
2.6 Gb gitti.
Daha şehre hiç girmedin ve kimse chat yazmadı. Kimse global atmadı. Şehre gittin gold satıcılarıydı global atan millet falan filan onlardanda 1 ayda aşağı yukarı bir 400 Mb dersen işte sana 3 Gb ayda.
cok doru bi hesap 7 / 24 kasarken indirdigim seylerde olurdu vsvs 5 gb kota giderdi enaz extraokk
para miktarı söyler misiniz
1 den kesin daha fazla.
2.6 Gb gitti.
cok doru bi hesap 7 / 24 kasarken indirdigim seylerde olurdu vsvs 5 gb kota giderdi enaz extraokk
herhalde olacak meslek bu dielim 😊
para miktarı söyler misiniz
hiçbir fikrim yok tt net kullanıyorumki?
bence acıklamalar cok sacma. ben her gece kesintisin 02:00 - 07:00 arası oyundayım bugün ayın 22 si ve hala 1,3 gb dolu okadarda internette sörf yapıp internetten bazı dosyaları indirdiğim halde kahvekeyfi
fikri olan
bide
benim sınırım
upload mı oluo download mı oluyor telekomda adsl baktımda kotaya
bide
benim sınırım
fikri olan
bide
benim sınırım
upload ve download ikisinin toplamı 4096 mb olması gerek. her gecen 1 mg lık veri için 0,10 YKR ücret ödersin santam
2.En iyi servis hangisi ttnet telekom gibi hangi aralarında kota farkı oluyor mu
bu bilgiye göre istiyorum
bu bilgiye göre istiyorum
sende çok şey istiyon ben dostum Mr. Green Mr. Green Mr. Green sana tavsiyem dene ve gör popcorn
ay sonunda anan baban sana girerse o zaman birdaha yapmazsın ama ruhları bile duymazsa işte o zaman devam 😊
Ben Sabah 7.30 da giriorum akşam 11 de cıkıyorum Her Gun Böle Ama Kota Yı Aştıgımı Görmedım extraokk
ay sonunda anan baban sana girerse o zaman birdaha yapmazsın ama ruhları bile duymazsa işte o zaman devam 😊
işte beklenen cevap geldi Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ya nasıl yani bi parayı söylsenize ya
adsl kota 4 gb
ayda hergün 4 saat sro oynasam cvp para olarak
adsl kota 4 gb
ayda hergün 4 saat sro oynasam cvp para olarak
acil cevap lazımda
http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp bu adresten kontrol edebilirsiniz... Wink

ama orda gb mb gösterio fiyat istiyom kardeş ceğizim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap