evet bende bazıları gibi korea server ında oynamak stiyorum nasıl oynayacagım client i nerden
ndireceğimi ve nerden uye olacagımı yazarsanız hatta link verirseniz çok sevinirim.her turlu zorluga karsın bunu yapacagım engel tanımam:D bu konu daha once konusulmu ama bulamadım onu buraya yazarsanız sevinirimmm..
silkroad Korea_clientte oynamak istiyrum:)nasıl olcak helppp
· 5 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
Ben bi ara bunun için çookk uğraşmıştım.Client ı indirdim.Üyelik aldım (çok uğraştırdı).Oyuna girdim ama "Image Code" Kore dilinde.Onun içinde programlar vs. indirdim ama işe yaramadı.Yaklaşık 1,5 yıl önce uğraşmıştım.Şimdi nasıl durum, ne yapmak gerekiyor, hiç bilmiyorum...
T
TheRevenge
⭐ 17y
ARKADAŞLAR OYNIYAMAZSINIZ CÜNKÜ ID HATASI VERİR TÜRKIYENIN ID Sİ İLE KOREA NIN ID LERI BIRBIRINI TUTMUYOR KENDİ ID ADRESİNİZİ BİR SEKİLDE DEGİŞTİRMENİZ LAZIM KOREA SERVERINA GİRSENİZDE OYNİYAMAZSINIZ ASIRI LAG VAR
C
ChronicLies
⭐ 18y
Dostum client bulursun o kolay , hadi image kodu'da halletin diyelim ama oyun korece sen korece bilmiyorsun galiba o yüzden hiç bulaşma derim ben 😉
@TheRevenge
Yazını Caps Lock kapalı iken yazarsan sevinirim.
@TheRevenge
Yazını Caps Lock kapalı iken yazarsan sevinirim.
Bizm Server Neyine Yetmio Kardeş Bırak Adamların Serverinde Bizde Kendi Serverimzide Kasalım!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap