Bence silkroadın en saglam carı budur. cüneyt abimin çok yararı olmustur bana benımde ona yararım oldu ufak tefek ve sonunda amacına ulastı coin setinide taktı sırada legend 5 ile gelicek battle arenada gold ile alınan acc'lerde sıra bence:D™
http://www.rev6.com/player/poseidon/BigWarLike.html
- Resim Silinmiş.
NEW SKİLL
- Resim Silinmiş.
Silkroad KİNG
· 36 Yanıt · 4.4K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
N
Neoptolemos
⭐ 16y
Force Glavie ise şapka çıkartırım, ama cold-fire-heuksal yapılandırmasıysa, iş yapacagını sanmıyorum pek.
C
CherryBrandy
⭐ 18y
😱 😱 😱 😱 😱
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Force Glavie ise şapka çıkartırım, ama cold-fire-heuksal yapılandırmasıysa, iş yapacagını sanmıyorum pek.
🍺
bunun neresi king:D:D:D::D stafcının biri eline nova cleric taksın bir heal patlatmalık omrun var:D:D:D demektir
Ha Ha HA dedigin lafa bak Offering ile herkez ölür gelsin pwp'ye yatıran varsa .........
C
CherryBrandy
⭐ 18y
bunun neresi king:D:D:D::D stafcının biri eline nova cleric taksın bir heal patlatmalık omrun var:D:D:D demektir
Puahah yorumuna hasta oldum valla , gerçekten tebrik ederim seni bu güzel yorumun için 😆
Dostum üzerindeki setin farkındamısın ? Ahh ahh ne kadar zekisin sen
Adam cok akıllı ya oyunu iyi biliyor. cüneyt abimin üstündeki (1 item 5-6b) ediyor.
Puahah yorumuna hasta oldum valla , gerçekten tebrik ederim seni bu güzel yorumun için 😆
Dostum üzerindeki setin farkındamısın ? Ahh ahh ne kadar zekisin sen
ah bide bazıları soyle bılmıs yorumları oyun hakkında bıldıklerı seyler hakkında yapsalar .. seti saglamsa ki saglam.. heuksaldaki fan skilleri offerıngı onu oldurmıcek sekılde azaltabılır kı glavie oyundakı en hızlı skılı olan bir chardır dönme skılı eger offerıng patlatıcagını anlarsa cok cabuk yanına gıdıp donerse onuda etkısız kılar 84 lvl FF'ım offeringlere fan skiliyle olmuyorum bide fire wall serisini koydummu öldürebilen int yok (:
Arkadaşlar bazıları herhalde Glavier ' e king dedi sanmış. Glavier değil Warrior King...
Ps: Char Süppo harbi King 🤘 👍
Saolun
BigWarLike King benim Glaive öylesine koydum ^^
BigWarLike King benim Glaive öylesine koydum ^^
Böyle warrior görünce gözlerim doluyor 😁
Shit 😱
Special thx to FlexiHer baba yiğidin harcı değil o seti toplamak 😜 Ama sonuçta iş charı kullananda bitiyor 😎 🍿
😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱
Süper char vallahi 😱
1 gold coini 250m den hesaplarsak sonunu bulamayiz yerhalde 😄
L
LadySunBurN_
⭐ 18y
Arkadaşlar bazıları herhalde Glavier ' e king dedi sanmış. Glavier değil Warrior King...
Her bir item kac Coin istiyor 😄 Alexle aram iyi degıl daha 😄
Cüneyt abi Üstüne tanımam. 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap