arkadaşlar herkes kapancak diyo kapanacak mı ya ?
silkroad kapanıyor mu ?
· 10 Yanıt · 20K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
daha yeni cap getirdiler 1-2 sene daha dayanır herhal. (oynamıyor)
Bu mesaj Judas rumuzlu uyeden alinti yapildi
sence hala oynanır mı
daha yeni cap getirdiler 1-2 sene daha dayanır herhal. (oynamıyor)
sence hala oynanır mı
Bu mesaj lyraseloth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Türkiyede bitiyor,ama avrupada hala oynayanı çok eskisi kadar
şehvetli değil ama yeniklerle reklam yapmaya çalışıyorlar.
not:çinliler bu oyunu satmakla çok büyük hata yaptı.
Bu mesaj Judas rumuzlu uyeden alinti yapildidaha yeni cap getirdiler 1-2 sene daha dayanır herhal. (oynamıyor)
sence hala oynanır mı

Silkroad 2 ile yüksek grafikli bir oyun getirmesi lazım ancak benim gözümde oynanabilmesi için çok çocukça kalıyor artık yıl olmuş 2015 yani. Böyle pc si iyi olanların falan oynayacağı düzeyde gelirse aynı tarzda o zaman tutar bence yoksa gg
Bu mesaj Always rumuzlu uyeden alinti yapildi
always reiz sana bi sorum var benim. benm suan athenada 96 LvL char var. baska bi serverda char acıp yeni bi sro hayatına baslamak istiyodum ama 96 ya devam etmeye karar verdim 😄 sence yeni char açmak mı mantıklı olur 96 ya devam mı
Bu mesaj lyraseloth rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Judas rumuzlu uyeden alinti yapildidaha yeni cap getirdiler 1-2 sene daha dayanır herhal. (oynamıyor)
sence hala oynanır mı
always reiz sana bi sorum var benim. benm suan athenada 96 LvL char var. baska bi serverda char acıp yeni bi sro hayatına baslamak istiyodum ama 96 ya devam etmeye karar verdim 😄 sence yeni char açmak mı mantıklı olur 96 ya devam mı
Eğlenmek olarak olaya bakıyorsan eğer Sağlam Private serverlere başla daha iyidir.
Örn; JoySro,BSilkroad,Csilkroad. Bu serverlerde çarda satıldığını duydum.
Örn; JoySro,BSilkroad,Csilkroad. Bu serverlerde çarda satıldığını duydum.

Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Aynen silkroad 2 gelmeden başlanmaz bu oyuna
@Always o dediğin serverlerin yorumlarına baktım pvp , job yokmuş millet bota salıp sürekli kasıyomuş , yoksa bende bsroya başlamayı düşünüyodum 🙄
Silkroad 2 ile yüksek grafikli bir oyun getirmesi lazım ancak benim gözümde oynanabilmesi için çok çocukça kalıyor artık yıl olmuş 2015 yani. Böyle pc si iyi olanların falan oynayacağı düzeyde gelirse aynı tarzda o zaman tutar bence yoksa gg
@Always o dediğin serverlerin yorumlarına baktım pvp , job yokmuş millet bota salıp sürekli kasıyomuş , yoksa bende bsroya başlamayı düşünüyodum 🙄
Yaralı styleBu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
oynanmaz mı diyon isro
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildiSilkroad 2 ile yüksek grafikli bir oyun getirmesi lazım ancak benim gözümde oynanabilmesi için çok çocukça kalıyor artık yıl olmuş 2015 yani. Böyle pc si iyi olanların falan oynayacağı düzeyde gelirse aynı tarzda o zaman tutar bence yoksa gg
oynanmaz mı diyon isro
Bu mesaj lyraseloth rumuzlu uyeden alinti yapildi
normal silkroad işte bir farkı yok sürekli kasıyorlar sürekli item peşindeler
110dan sonra iSro'da böyle olmadımı zaten summer7:
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildiSilkroad 2 ile yüksek grafikli bir oyun getirmesi lazım ancak benim gözümde oynanabilmesi için çok çocukça kalıyor artık yıl olmuş 2015 yani. Böyle pc si iyi olanların falan oynayacağı düzeyde gelirse aynı tarzda o zaman tutar bence yoksa gg
oynanmaz mı diyon isro
normal silkroad işte bir farkı yok sürekli kasıyorlar sürekli item peşindeler
110dan sonra iSro'da böyle olmadımı zaten summer7:

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap