Icerige atla
Extraloob

Silkroad Intro

· 17 Yanıt · 2.0K görüntüleme
C
Creepy OP ⭐ 19y
Arkadaşlarım Kusura bakmayın nereye açacağımı bilemedim en çok okunan bölüm burasıdır diye buraya açtım.. Öncelikle Jigsaw'a falanda sordum Silkroad Intro kaldırılabilir mi diyerekten Ardından olabilir cevabı aldım ancak bunu yapabilecek birini tanımadıgını söledi bana uzun lafın kısası Yapabilecek bi arkadaş Arıyorum Konu yanlış yerdeyse Taşıyın Pls Tşkkler..
17 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Silkroad İntro Demekle Neyi Kastettiğini Anlamadım ?
_
_aLy_ ⭐ 19y

aynen Mr. Green
D
DeSwa ⭐ 19y
Oyunda şifre girme ekrani gelmeden oynatilan şehir merkezi videosundan bahsediyor. (sanirim)
T
TanerUNER ⭐ 19y

Oyunda şifre girme ekrani gelmeden oynatilan şehir merkezi videosundan bahsediyor. (sanirim)

Evet intro orası oluyor ama orasını kaldırmanın tek yolu Media.pk2 de geçer herhalde. Tabi kim yapacak bilmiyorum Tüp media pk2 ile bişiler yapıyor ama ona sorabilirsin...
_
_aLy_ ⭐ 19y
tamamda bu ne işe yarıcak?
D
Difficult ⭐ 19y
bilmm arkadaş lag ıazaltmakistior galba
|
|O²| ⭐ 19y
Arkadaşın istedigi sey sudur. İntro bölümünde bulunan Varlıklar PC yi kastırıyor. Beyaz laşıyor sizde fark etmişsiniz.dir İntro bittikten sonra bişi kalmıyor. Bu arkadaş ondan kaldırmak istiyor. Very Happy bu olay Restart çekince oluyor. Gibime geliyor benim.
_
_aLy_ ⭐ 19y
yahu 10sn lik bi kasma için uraşmaya deymez
C
Creepy OP ⭐ 19y
Cogunuz anlamıssınız fakat ben bunu pc cok kasıyor ve geç giriyor diyerekten sölemiştm tabi lagı azaltırmı bilemicem.. uff bilen varsa yardım edebilirmi?? Sad
C
Creepy OP ⭐ 19y

Intro Silkroad acılırken oynayan video Mr. Green
C
Creepy OP ⭐ 19y
Tupdan Bi cvp gelmedi Bişi Sorcam itemlerin dglerini değiştirdiğimiz gibi arka planı istedğimiz bişi yapamazmıyz Sro'da Yada Atıyorm simsiyah olsun o eski gemi fln olsun ne bilm bişi olamazmı?? Confused
C
yapılıyor ama nasıl bilmiyorum youtube da görmüştüm adam intro yerine resim eklemiş pk 2 editle
C
Creepy OP ⭐ 19y

yapılıyor ama nasıl bilmiyorum youtube da görmüştüm adam intro yerine resim eklemiş pk 2 editle
Bende bunu istiyorum işte Lütfen Help!!
M
Matzeline ⭐ 19y
Evet anlatcak biri olursa gerçekten iyi olur
B
BeBeT0 ⭐ 19y
Aslında Kaldırılabilir Ama Orası BosKalır Ve Media Pk2 Dosyasının Boyutu Degişicegi için Sro Calısmaz
C
Creepy OP ⭐ 19y
Bizde onun büyüklüğü kadar bir resim upload ederiz Mr. Green şaka bi yanada bence çalıştırabiliriz tupun kide değişikti mb'ı ama çalışıyor bende onun gibi bi resim upload etse arkaya süper olcak Neutral

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: