Icerige atla
Extraloob

Silkroad' için en iyi win 7 sürümü hangisi ?

· 11 Yanıt · 6.2K görüntüleme
N
NeoniK OP ⭐ 17y
Bilgisayarım xp işletim sistemi ve zar zor 3 char açıyorumda.

acaba Windows 7 Hangi işletim sistemini yüklersem Bilgisyarı kasmadan daha fazla char açabilirim ??

Bilgisyarım 2 gb ram 512 mb ekran kartı 150 gb hard disk

Konuyu Yanlış Yerde açtıysam özür dilerim...
11 Yanıt
X
Xperyon ⭐ 15y
32 bit ultimate kullan

ohannes 😊 adamın pc iflas mı ettireceksin bro 2gb ram'le ultimate 😄

- HomeBasic
- HomePremium(Tavsiyem)

iki sistemden birini kur kasma olmaz , 64 bit kullanırsan dosyalar arası geçişin daha seri olur. 🍺
Q
qwerty686 ⭐ 19y
bende bişey sormak istiyorum bendede 4 gb ram 1 gb ekran kartı ve 500gb hardisk var ben hangi versiyonunu kurmalıyım
H
hanry006 ⭐ 16y
Doğru Performans Ayarlarıyla Ultimate Seni Uçurur 😁 Benim İşletim sisteimle aynı Özellikler mevcut sendede. 3 sene Vista Home Basıc Kullandım [Memnundum , ne kadar eleştirselerde ] Suan Windows7 Ultımate Kulanıyorum , Gayet de Güzel Ultimate 32bit tavsiyedir
X
Xperyon ⭐ 15y
Benim pc açılışta 450-500'le çalışıyor premiumda 😊 ki ultimate'ler her zaman en ağır seri olmuştur performans ayarlarını çok çok düşürmesi gerekebilir. 😊 Kendi bilgisayarımdan biliyorum 3gb ram 512 ekran kartı var "Home Premium" da kasılmayan pc " Ultimate " kurmamla kaplumbağadan yavaş hareket etti 😊 🍺
N
NeoniK OP ⭐ 17y
Yorumlarınız için çok Sağolun.

Home Premium ve ultimate arasında kaldım ikisinden birini seçicem artık
N
NeoniK OP ⭐ 17y
ya ben windows 7 home premium yükledim internet sayfalarında dolaşınca problem yok.

Silkroad'ı açıyorum 1 tane client açınca öyle bir kasıyor ki char hareket etmiyor 😢 windows 7 ilk defa yükledim de

acaba hangi gereksiz programları kapatayım veya sileyim ? disapprove disapprove
B
boolartxe ⭐ 18y
xp daha iyi olmazmı silkroadda

sonuçta sroyu en iyi xp destekler bence cıkış tarihi olarak

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: