Bilgisayarım xp işletim sistemi ve zar zor 3 char açıyorumda.
acaba Windows 7 Hangi işletim sistemini yüklersem Bilgisyarı kasmadan daha fazla char açabilirim ??
Bilgisyarım 2 gb ram 512 mb ekran kartı 150 gb hard disk
Konuyu Yanlış Yerde açtıysam özür dilerim...
Silkroad' için en iyi win 7 sürümü hangisi ?
· 11 Yanıt · 6.2K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
32 bit ultimate kullan
ohannes 😊 adamın pc iflas mı ettireceksin bro 2gb ram'le ultimate 😄
- HomeBasic
- HomePremium(Tavsiyem)
iki sistemden birini kur kasma olmaz , 64 bit kullanırsan dosyalar arası geçişin daha seri olur. 🍺
bende bişey sormak istiyorum bendede 4 gb ram 1 gb ekran kartı ve 500gb hardisk var ben hangi versiyonunu kurmalıyım
Doğru Performans Ayarlarıyla Ultimate Seni Uçurur 😁 Benim İşletim sisteimle aynı Özellikler mevcut sendede. 3 sene Vista Home Basıc Kullandım [Memnundum , ne kadar eleştirselerde ] Suan Windows7 Ultımate Kulanıyorum , Gayet de Güzel Ultimate 32bit tavsiyedir
Benim pc açılışta 450-500'le çalışıyor premiumda 😊 ki ultimate'ler her zaman en ağır seri olmuştur performans ayarlarını çok çok düşürmesi gerekebilir. 😊 Kendi bilgisayarımdan biliyorum 3gb ram 512 ekran kartı var "Home Premium" da kasılmayan pc " Ultimate " kurmamla kaplumbağadan yavaş hareket etti 😊 🍺
Yorumlarınız için çok Sağolun.
Home Premium ve ultimate arasında kaldım ikisinden birini seçicem artık
Home Premium ve ultimate arasında kaldım ikisinden birini seçicem artık
ya ben windows 7 home premium yükledim internet sayfalarında dolaşınca problem yok.
Silkroad'ı açıyorum 1 tane client açınca öyle bir kasıyor ki char hareket etmiyor 😢 windows 7 ilk defa yükledim de
acaba hangi gereksiz programları kapatayım veya sileyim ? disapprove disapprove
Silkroad'ı açıyorum 1 tane client açınca öyle bir kasıyor ki char hareket etmiyor 😢 windows 7 ilk defa yükledim de
acaba hangi gereksiz programları kapatayım veya sileyim ? disapprove disapprove
xp daha iyi olmazmı silkroadda
sonuçta sroyu en iyi xp destekler bence cıkış tarihi olarak
sonuçta sroyu en iyi xp destekler bence cıkış tarihi olarak
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap