beyler ßende 730 honor point var ama buff gelmiyor bunun nedeni nedir lütfen yardım edin 28 tane mezun var hepsinide ben 1 lvl de aldım kendim kastım mezun ettim
silkroad honor bufta sorun var lütfen yardımcı olun
· 7 Yanıt · 4.5K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Demekki senden daha yüksek mezun verenler var yada haftaya salı gününden sonra gelir buff un 👍
haftaya salı dogru olabilirde ama ßenden daha düşük olan vede buff sahibi kişiler var apollo diye
bir italyan arkadaşta 400 honor pointi var bufuda var ßende neden yok anlayamadım bir diger
arkadaşta 3 mezun birden ver dedi onun dedigini de yaptım 730 oldu honor point
bir italyan arkadaşta 400 honor pointi var bufuda var ßende neden yok anlayamadım bir diger
haftaya salı dogru olabilirde ama ßenden daha düşük olan vede buff sahibi kişiler var apollo diye
Türklere ayrımcılık yaptıklarından deil 😁 önümüzdeki salı gelir buff un eyer gelmesse yeniden yaz başka yollar arıyalım ..tabi haftaya salıya kadar 1 hafta içinde senden fasla kişi kasmıyan çıkarsa 👍
eyw kardeş çok saol
eyw kardeş çok saol
Sen sağol 😉
yok kardeş checkten sonrada gelmedi kime sorsam oyunda hepsi gelmesi lazım diyor ama nedense gelmiyor -.-
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap