Icerige atla
Extraloob

Silkroad Hipnotize Yöntemi Mutlaka içeri

· 45 Yanıt · 7.0K görüntüleme
A
apoo58 OP ⭐ 16y
Bakın şimdi arkadaşlar silkroad yapımcıları az çok tanırım. Adamların derdi para değil, adamlar bizi pc bağımlısı yapmak istiyolar. Bu yüzden oyun içine bazı sarkolastikal simgeler koydular(Anlamını sormayın çok derin). İşte bazı arkadaşlar önceden konuları açmışlar, eşşeğin sol gözü olsun, haç işaretleri olsun, yahudi yıldızı olsun, potçunun ceketinin düğmesi olsun bunlar bizi hipnotize ediyor arkadaşlar dikkatli olalım. Bilinçaltımıza sahip çıkalım. Aha bu bir örnek olsun ibret-i alem için.
- Resim Silinmiş.

Uploaded with ImageShack.us
45 Yanıt
Galliport
Galliport ⭐ 16y
daral:
D
Dragao ⭐ 15y
Bu resımlerle bu konularla vaktını harcıcagına az kıtab okusan boyle bos konular acılmaz
S
Beyleeeeer 😞
A
apoo58 OP ⭐ 16y
Bu resımlerle bu konularla vaktını harcıcagına az kıtab okusan boyle bos konular acılmaz

ben sizi uyarıyom valla benim için hava hoş
D
Dragao ⭐ 15y
adamları az cok nerden tanıyon da dertlerı para degılmıs her gelen yenı patch de daha cok paraya donuk olmaya basladı
A
apoo58 OP ⭐ 16y
adamları az cok nerden tanıyon da dertlerı para degılmıs her gelen yenı patch de daha cok paraya donuk olmaya basladı

çaktırmıyo işte adamlar
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
daral:
Special thx to Flexi
K
KeepinGS ⭐ 16y
Okullar açılsın da lisene geri dön liseli
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
🤘
W
WhiteFang ⭐ 18y
bayaga bir sacmaladi ama az da olsa dogru soyluyor ...
C
CubaLibre ⭐ 16y
tamm...
L
LegendLess ⭐ 18y
Buradan Yetkililere sesleniyorum mutlaka su liseliyi banlayın " apoo58 " Yiter yahu
D
DemonAnqeL ⭐ 18y
PrensZuko güldürüyodu bu güldürmüyo. daral:
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
PrensZuko güldürüyodu bu güldürmüyo. daral:

özenti nolcak
Zuko geri gel lan 😗
N
nukenobar ⭐ 15y
Alttaki yorumlara bak yazık sigara icerim bagimliyim bilirim ama siz bağımlı olduğunuzun farkında değilsiniz
The47
The47 ⭐ 18y
o kiliseden az ilerde bide cami var. görmekte sıkıntı çekiyosanız samara ışınlanın oradada var. o bakın hipnotize olun o zaman. hep derim kimse zorla tutmuyor oyunda esc ye basıp çıkabilirsiniz ^^
I
invaders ⭐ 18y
😁
S
SoGood ⭐ 17y
İbret alınıyor.
%10
%20
%30
%40
%50

Bağlantı hatası!