bluesman OP ⭐ 17y 14 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş. 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Lenneth ⭐ 19y 14 yil once #2 Tebessüm bile etmedim 😁 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xlorxlarge ⭐ 18y 14 yil once #3 Tebessüm bile etmedim 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C ColdHeart ⭐ 17y 14 yil once #4 anlamadım ben 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WaTCHMaN ⭐ 19y 14 yil once #5 çok düşündün heralde bu küçük ayrıntıyı ama gülmemizi sağlayacak şey burda daha belirgin ve o varlığı anlatacak olan kelime aslına uygun olsa daha iyi olurdu sanırım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jaysean ⭐ 18y 14 yil once #6 anlamadım ben 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 14 yil once #7 umutsuz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CrackCocaine ⭐ 18y 14 yil once #8 Sesli güldüm 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jaysean ⭐ 18y 14 yil once #9 neye gülüyorsunuz söyledin bende güleyim resimden birşey anlamadım :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BF3Hastasiadam ⭐ 15y 14 yil once #10 skyline16 niye gülüyorsun ? Komik birşey varsa söyleyin hep beraber gülelim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CrackCocaine ⭐ 18y 14 yil once #11 Fog reyizi bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır. Youtube'dan aratarak öğrenebilirsiniz mesela 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tony Montana ⭐ 18y 14 yil once #12 Yapma Volkan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil