Silkroad ın en iyi charı denecek charı
rep plss
Silkroad Firarist Char
· 11 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Başlığını küçültür müsün
İlk olarak 2 farklı chardan video koymuşsun. Biri pasific'te biri Greece'te...
2.'si Greece'teki FiRARiST charı uzun zamandır oynamıyor.Sattığını duymuştum ama onun char satmaya ihtiyacı yok !
Pacific'teki FiRARiST de çok fair play bi oyuncuymuş. farmını bitirmemiş glavieri intci de keser 😆
full farm +7 glavier VS infarm +5 glavier, kim kazanır ? Doğal olarak +7 farmlı olan ❗
2.'si Greece'teki FiRARiST charı uzun zamandır oynamıyor.Sattığını duymuştum ama onun char satmaya ihtiyacı yok !
Pacific'teki FiRARiST de çok fair play bi oyuncuymuş. farmını bitirmemiş glavieri intci de keser 😆
full farm +7 glavier VS infarm +5 glavier, kim kazanır ? Doğal olarak +7 farmlı olan ❗
İlk olarak 2 farklı chardan video koymuşsun. Biri pasific'te biri Greece'te...
+1
Ve Alps de bi adam tanıyorum BogeyBot diye 80 skili ardından 58 skili ile almazsa oyunu bırakırım daha sağlam charlar var..
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
Başlığını küçültürmüsün ❗
Ayrıca rep plss nedir yenimi çıktı (:
Ayrıca rep plss nedir yenimi çıktı (:
3. Uyarı Yaplıyor baslıgını Küçültürmsün
Küçültmessen
Kilitleyeceğim
Küçültmessen
Kilitleyeceğim
M
Mr_DangeR2
⭐ 18y
Adamın Nasıl Küçültmesini Bekliyosun Adam Çevrim Dışı 😉
Silkroadın en iyi charı demişsinde pacideki SuperStar ne güne duruyo adamda tek sun +9 bow war .
Adamın Nasıl Küçültmesini Bekliyosun Adam Çevrim Dışı
Benim Görevim Bu uyarıyı Yapmak
Ve Online Olunca Bakıp
Düzeltmesi İçindir
AKsi Halde KOnu
Kilitlenecektir
Adamın Nasıl Küçültmesini Bekliyosun Adam Çevrim Dışı
Benim Görevim Bu uyarıyı Yapmak
Ve Online Olunca Bakıp
Düzeltmesi İçindir
AKsi Halde KOnu
Kilitlenecektir
Kimseye hesap vermek zorunda değilsin üstlerin dışında. Bir deneme moderatöre hesap sorarak haddini aşmasın kimse. Forum düzenini sağlanması büyük bir forumda şarttır.
Başlık küçültüldü.
Jiggy Geldi Sorun Bitti...
:?!!!
:?!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap