Icerige atla
Extraloob

[Silkroad] En Güçlü Europe Build ?

· 16 Yanıt · 29K görüntüleme
B
bannedddd OP ⭐ 19y
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi Silkroad'ın en iyi Europe Build'ini seçiyoruz. Lütfen oy kullanacak arkadaşlar nedenleriyle birlikte yazsınlar.
16 Yanıt
B
Beijo ⭐ 19y
Warrior tabiki... ?!!!!!!..
D
DoNJuaN ⭐ 19y
Rogue ?!!!!!!!
X
Xanthos ⭐ 19y
Europe sadece tek mastery olarak değerlendirilemez.
Madem tek mastery değerlendirilecek neden Cleric ve Bard yazılmamış? Cleric o kadar küçümsenecek bir build mi?
Ayrıca build diyoruz. Avrupa karakterleri tek mastery'den olaşan bir yapılandırma ile oynayamazsınız ki ! :? Build diyoruz, mastery olarak değerlendirilmeye alınması çok yanlış.Ya soru yanlış,ya da verilen şıklar... 🙄 Build demek gerekli skillerin tamamı demektir.Avrupa char için dediğimize göre en iyi ikili mastery leveller...
Neyse, yukarıdaki verilen seçeneklere göre en güçlü mastery defans,saldırı,kıyafet vb gibi özellikler göz önüne alınırsa :
>>>> Warrior
B
Beijo ⭐ 19y
Madem tek mastery değerlendirilecek neden Cleric ve Bard yazılmamış? Cleric o kadar küçümsenecek bir build mi?
Ayrıca build diyoruz. Avrupa karakterleri tek mastery'den olaşan bir yapılandırma ile oynayamazsınız ki ! :? Build diyoruz, mastery olarak değerlendirilmeye alınması çok yanlış.Ya soru yanlış,ya da verilen şıklar... 🙄 Build demek gerekli skillerin tamamı demektir.Avrupa char için dediğimize göre en iyi ikili mastery leveller...
Neyse, yukarıdaki verilen seçeneklere göre en güçlü mastery defans,saldırı,kıyafet vb gibi özellikler göz önüne alınırsa :
>>>> Warrior

yorumlarına hastayım vallahi ışıl ışıl cıvıl cıvıl... 😄 😆
B
bannedddd OP ⭐ 19y
>>>> Warrior

Ben tek mastery'den oluşan yapılandırma çok gördüm abi. ^^

Ne demek istediğimi anladınız zaten ona göre cevap verin kurcalamayın fazla. 😁 😈 Bu arada msn'in açıka geliyorum bir şey danışacağım saaa. 😄
N
Nebula ⭐ 19y
Rogue bence.Neden mi ? 35 k crt yenir mi be insaf 😄 warrior da güzel ama oyum rogue a
T
TitusPullo ⭐ 19y
Warrior herhalde. Beni en çok uğraştıran warrior charlar rogue-Wizard falan bunlar pek kasmıyor beni. Warriorlar korkulu rüyam diyebilirim pvp'de!
T
Warior dedim ancak her euro char tek başına bir hiç ezilecek bir bocek 😈 😈
Zaten oyunun mantığında europe charların birbirine muhtaç olması on planda yoksa bu dmglerle tek başlarına bişi yapsalar chinese bi anlamı kalmaz
D
DeepdarK ⭐ 19y
Eger tek build dersen rogue hiç bi işe yaramaz warrior daha iyi..
T
Tengrİ ⭐ 19y
Wizard madem tek basına olucaksın bari en cok damageyi sen vur:D
S
ShootEmUp ⭐ 19y
bana göre warlock dur. Çünkü warlock hem phy defansdan hemde mag attackdan dolayı europanın fazla kullanılmayan ama cok güçlü bir char olan warlock...
L
lastturk_ ⭐ 19y
Oynayana göre her build kraldır. :?!
P
Poker Face ⭐ 19y
Bence warrior çünkü hızlı vuruyo
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Warior/Warlock 😎
A
addIcFb ⭐ 19y
bence roque 😉