Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi Silkroad'ın en iyi Europe Build'ini seçiyoruz. Lütfen oy kullanacak arkadaşlar nedenleriyle birlikte yazsınlar.
[Silkroad] En Güçlü Europe Build ?
· 16 Yanıt · 29K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Warrior tabiki... ?!!!!!!..
Rogue ?!!!!!!!
Europe sadece tek mastery olarak değerlendirilemez.
Madem tek mastery değerlendirilecek neden Cleric ve Bard yazılmamış? Cleric o kadar küçümsenecek bir build mi?
Ayrıca build diyoruz. Avrupa karakterleri tek mastery'den olaşan bir yapılandırma ile oynayamazsınız ki ! :? Build diyoruz, mastery olarak değerlendirilmeye alınması çok yanlış.Ya soru yanlış,ya da verilen şıklar... 🙄 Build demek gerekli skillerin tamamı demektir.Avrupa char için dediğimize göre en iyi ikili mastery leveller...
Neyse, yukarıdaki verilen seçeneklere göre en güçlü mastery defans,saldırı,kıyafet vb gibi özellikler göz önüne alınırsa :
>>>> Warrior
Madem tek mastery değerlendirilecek neden Cleric ve Bard yazılmamış? Cleric o kadar küçümsenecek bir build mi?
Ayrıca build diyoruz. Avrupa karakterleri tek mastery'den olaşan bir yapılandırma ile oynayamazsınız ki ! :? Build diyoruz, mastery olarak değerlendirilmeye alınması çok yanlış.Ya soru yanlış,ya da verilen şıklar... 🙄 Build demek gerekli skillerin tamamı demektir.Avrupa char için dediğimize göre en iyi ikili mastery leveller...
Neyse, yukarıdaki verilen seçeneklere göre en güçlü mastery defans,saldırı,kıyafet vb gibi özellikler göz önüne alınırsa :
>>>> Warrior
>>>> Warrior
yorumlarına hastayım vallahi ışıl ışıl cıvıl cıvıl... 😄 😆
>>>> Warrior
Ben tek mastery'den oluşan yapılandırma çok gördüm abi. ^^
Ne demek istediğimi anladınız zaten ona göre cevap verin kurcalamayın fazla. 😁 😈 Bu arada msn'in açıka geliyorum bir şey danışacağım saaa. 😄
Rogue bence.Neden mi ? 35 k crt yenir mi be insaf 😄 warrior da güzel ama oyum rogue a
T
TitusPullo
⭐ 19y
Warrior herhalde. Beni en çok uğraştıran warrior charlar rogue-Wizard falan bunlar pek kasmıyor beni. Warriorlar korkulu rüyam diyebilirim pvp'de!
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Warior dedim ancak her euro char tek başına bir hiç ezilecek bir bocek 😈 😈
Zaten oyunun mantığında europe charların birbirine muhtaç olması on planda yoksa bu dmglerle tek başlarına bişi yapsalar chinese bi anlamı kalmaz
Zaten oyunun mantığında europe charların birbirine muhtaç olması on planda yoksa bu dmglerle tek başlarına bişi yapsalar chinese bi anlamı kalmaz
Eger tek build dersen rogue hiç bi işe yaramaz warrior daha iyi..
Wizard madem tek basına olucaksın bari en cok damageyi sen vur:D
bana göre warlock dur. Çünkü warlock hem phy defansdan hemde mag attackdan dolayı europanın fazla kullanılmayan ama cok güçlü bir char olan warlock...
Oynayana göre her build kraldır. :?!
P
Poker Face
⭐ 19y
Bence warrior çünkü hızlı vuruyo
Warior/Warlock 😎
bence roque 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap