summer7: Silkroadı kurdum ilk basta DİRECTX SDK hatası veriyordu son surumunu ındırerek gelmesını sagladım fakatsuan silkroad acılıyor ıd pw yazma alanı da gelıyor ama ekranın bir bölümünde geliyor ..Pc min ekranında h.çbir problem yok sadece sılkroadı calıstırdıgımda sılkroad cok genıs bır alanda calısıyor .. sılkroad Option dan ayarlamama ragmen duzelmıyor ve cok kasıyorpc .. YARDIM EDERSENIZ cok mutlu olurum... nese:
Silkroad ekran ayarım
· 6 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
Kendi ekran çözünürlüğün ile sronun çözünürlüğüne aynı boyutlara getir.Büyük ihtimal sorun kalkar.
olmuyor ..directx sdk dan oturu olmuyordu ve ben dırect x ı yukleyınce bu sefer directx olmamıstı bundan oturu ben son surumunu ındırdım suandada boyle bı sorun karsısındayım...
olmuyor ..directx sdk dan oturu olmuyordu ve ben dırect x ı yukleyınce bu sefer directx olmamıstı bundan oturu ben son surumunu ındırdım suandada boyle bı sorun karsısındayım...
directx 9u yükle.Ekran kartı driverını güncelle.O da olmazsa sen buraya bir ss at öyle değerlendirelim.
ekran kartımı nasıl guncellıyecegımı anlatırsanız cok yardımcı olmusolursunuz ..
Nina Ricci
⭐ 17y

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap