...
Edited TWEETY Wink
SiLkroad dupe!!!GoLd DiGGER V.1.92!!!!!
· 8 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Arkadasım sro da hic bir sekilde dupe olmaz olamaz...o indirdigin programada güvenme;lakin böyle programların hepsi genelde keylogger amaclı kullanılır... :?!!!
J
Jason Walker
⭐ 19y
eğer programı rardan çıkardıysan.... virüs bulaşmış demektir
N
Nephertiti
⭐ 19y
silkroadda dupe oluyor bana adam tek bir adet item gösterdi ondan 5 dakika sonra o itemin aynısını (statlarına kadar) gösterdi duprden başka ne olabilir?
J
Jason Walker
⭐ 19y
silkroadda dupe oluyor bana adam tek bir adet item gösterdi ondan 5 dakika sonra o itemin aynısını (statlarına kadar) gösterdi duprden başka ne olabilir?
belki aynı itemden 2 tane çıkmıştır.. bazen lagdan dolayı 2 item birden çıkıyo
N
Nephertiti
⭐ 19y
statlarına ve full blueya kadarmı?
benım ark. sım bu senın verdiğin siteye üyr oldu charı gitti Laughing
bu siteyi aylar önce inceledim ve kesinlikle hack amaclı bunun için ben bu baslığı kilitliyorum sazan gibi atlayıp hack yiyenler olur Rolling Eyes
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Silkroad Gold+Gold parti Karekter Ve Jop items Jop Set Alım satım (__TH0R__) Silkroad Gold+Gold parti Karekter Ve Jop items Jop Set Alım satım (__TH0R__) Silkroad Gold+Gold parti Karekter Ve Jop items Jop Set Alım satım (__TH0R__) Silkroad Gold+Gold parti Karekter Ve Jop items Jop Set ACAMDY Alım satım (__TH0R__) Silkroad Gold+Gold parti Karekter Ve Jop items Jop Set Alım satım (__TH0R__)