ya beyler sro start diyorum tam 5dk süre tuttum ondan sonra açılıyor ben nasıl oynıcam bu oyunu europe updateden önce hemen açılıyodu şimdi 5dkda açılıyo
Silkroad çok yavaş açılıyor yardım!
· 10 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
N
NephilimAngel
⭐ 19y
silkroaın ekran ayarlarını düşür
bie pcyi dinlendir
bie pcyi dinlendir
ctrl+alt+delete yap işlemlerden sro cliente sağ tıkla öncelikli atadan yükseklerden birini seç bi dahaki açılışında hızlanır oke
ayarlar low pc yeni açıldı yani dinlenik batterts senin dediğinide yapınca alt tab yapıyorum msne gelmiyor çünkü tüm yük sroda ve hızda fark yok başka önerisi olan kahvekeyfi
ayarlar low pc yeni açıldı yani dinlenik batterts senin dediğinide yapınca alt tab yapıyorum msne gelmiyor çünkü tüm yük sroda ve hızda fark yok başka önerisi olan kahvekeyfi
BENCE SEN O PC YI AT COPE KENDINE YENI BITANE AL YADA 5 DAKKA BEKLE HER ZAMAN
BENCE SEN O PC YI AT COPE KENDINE YENI BITANE AL YADA 5 DAKKA BEKLE HER ZAMAN
kanka ram den kaynaklanıo veya işletim sistemin yavassa ondan bnm de öle 5 dk da açılıodu bende yükselttim su an 1 dk bile zor sürüo ;D
ram + ekran kartı en az 1 gb ram ve son model ekran kartlarından birini al derim
ram + ekran kartı en az 1 gb ram ve son model ekran kartlarından birini al derim
+99999999999999999999999999999999999
yes cok haklısın ama eger su an yapma durumun warsa 1 gb den fazla yap derim Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap