Client acildiginda start diyorum oyun acilmiyor ltfen yardim edin :S oyle bekliyor oyun acilmiyor... :S
Silkroad client acildiginda start diyorum oyun baslamiyor!!
· 16 Yanıt · 8.2K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Nina Ricci
⭐ 17y
evet son update'den sonra bazı oyuncularda öyle oldu.oyunu sil tekrar yükle.

evet son update'den sonra bazı oyuncularda öyle oldu.oyunu sil tekrar yükle.
Sorun Çözülmüyor malesef
baska bi çözüm yoLu yokmu bunun ?
Halen giremedin mi ?
Ben ilk seferde giremedim oyunu almanca yaptım girdim. bilmiyorum dille alakalı değil galiba o anlık olmuştur o..
Ben ilk seferde giremedim oyunu almanca yaptım girdim. bilmiyorum dille alakalı değil galiba o anlık olmuştur o..
Nina Ricci
⭐ 17y
hackshield'i kırılınca öyle oluyor.orjinal dosyalarıyla oynamayın , başka bir programın dosyaları silmediğinden emin olun.sorun kalmayacaktır.

2 defa siLkroad'ı siLip yukLedim önceden hackshieLd'i kırmıstım ama siLip tekrar yukLeynce sorun kaLkması Lazım
Aynı sorunu yaşayıpta çözen birisi yokmu? kafayı yemek üzereyim saat 12'den beri herşeyi denedim ama oLmuyor :S:S
Nina Ricci
⭐ 17y
oyunu sil tekrar yükle update atsın hiçbirşeye dokunmadan oyunu aç.

oyunu sil tekrar yükle update atsın hiçbirşeye dokunmadan oyunu aç.
açılmıyor
4. siLip tekrar yukLeyişim hackshieLd'i kırmıstım tekrar düzeLttim antiyi devre dısı bırakıp kurup girmeyi denedim ama oLmadı :S
3 kere sili tekrar yükledim hackshield 'ile hiç uğraşmadığım halde genede olmadı :S
I
iwontcry4u
⭐ 19y
Aynı sorunu şu an yaşıyorum hackshield gözüküyor ve kapanıyor..
Nina Ricci
⭐ 17y
dosyalarda bozukluk var , %100 orjinal olduğundan emin olun.

ya merhaba sitenize yeni katıldım benim cok buyuk bi sorunum var ben silkroad online ı yukleyemiyorum bana biri yardım etsin..Lütfen..
Nina Ricci
⭐ 17y
öncelikle hoş geldiniz.
buyurun yardımcı olalım.nasıl bir sorun ile karşılaşıyorsunuz ?
buyurun yardımcı olalım.nasıl bir sorun ile karşılaşıyorsunuz ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap