Icerige atla
Extraloob

Silkroad Auto Res 2.1.3

· 27 Yanıt · 14K görüntüleme
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y

Açıklama

Bu program farm yapanlar için char reslemek için kullanılabilir.Aslında basit bir key presserdir (Tuşlara basma). En güzel özelliği tuşlara basarken oyunun ekranda olması zorunluluğunun olmamasıdır. Yani oyun ekranda olmasada program arkaplanda çalışabilir. Diğer bir özelliği ise silkroad penceresini boyutlandırabilmesidir oyunun penceresini %50 ve %100 seçenekleri arasında yeniden boyutlandırabilirsiniz.

Önemli Not
Program açıkken herhangi bir yerden birşeyler kopyalayıp yapıştırırsanız program çalışmayı durdurur. Aslında tam olarak çalışmayı durdurmasada Res atan charın res alan charın seçili olma durumunu ordadan kaldırır ve reslenen charın ise mobu seçmiş olma özelliği iptal olur. Yani program çalışırken herhangi birşey kopyalarsanız resleme işlemi durur oyuna dönüp yeninden res atacak olan charınız ile res atacağınız charınızın üzerine shift ile tıklayıp seçemeniz ve res alan charında moblara saldırması için yeniden bir mob seçmeniz gerekmektedir.

Kullanımı

1. Bu alan bilgisayarınızda açık olan tüm sro clientlerini isimleri ile beraber gösterir.
2. Bu alan clientlere yeniden isim verebilmenize olanak tanır mesela client 1 veya client 2 şeklinde isim vererek karışıklığı önleyebilirsiniz.
3. Bu alan F1 deki skilinizin bulunduğu konumu seçmenize yarar. Eğer res skiliniz F1 de 1. Slot da ise buraya 1 yazmalısınız.
4. Bu alan seçilen skilin kullanım aralığını saniye cinsinden belirlemenize olanak tanır. 5 yazarsanız 5 saniyede bir skili kullanır.
5. Bu seçenek hakkında tam emin değilim sanırım pencere modunu aktif ediyor ama bilemiyorum tam olarak.
7. Bu alan silkroad penceresini yeniden boyutlandırmanıza olanak tanır. Pencereleri %50 küçülterek pc nizin daha as kasmasını sağlayabilirsiniz.
8. Bu seçenek aşağıdaki client listesinde bulunan alanın yenilenmesini sağlar.
Mesela sonradan bir client açarsanız ve listede gözükmezse bu butona tıklayıp görünmesini sağlayabilirsiniz.
9. Programı başlatır.
10. Programı durdurur.

Download / Indir (632 kb)

Download 1
[download]Hotfile AutoRes_2.1.3.zip[/download]

Virüs Tarama Sonuçları
Burada

- Resim Silinmiş.
27 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel program teşekkürler canımcım ^^
T
TheBigDady ⭐ 19y
Wow hocam ben ne diyorum yahu boşuna demiyorum birnumarayız.com valla bu alan adını almayı düşünüyorum yahu 😁
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
Wow hocam ben ne diyorum yahu boşuna demiyorum birnumarayız.com valla bu alan adını almayı düşünüyorum yahu 😁

😎
C
ellerine sağlık...
N
1,2,3 alanlar belirtmişsin ama resimde alanlar yokki ❓
E
Extrowe ⭐ 16y
Eline sağlık sbot'u olmayanlar için çok yararlı olmuş.
N
Program Hata veriyor?
C
charmeleon ⭐ 16y
saol;)
D
Darknes08 ⭐ 18y
işe yarar 😊 thnx
B
baba_selim ⭐ 17y
13 tane virüs bunun hepside zararsız değildir hadi 3 zararsız olsun ona bişi demedikte gerikalan 10 tane nolacak be usta 😊
B
baba_selim ⭐ 17y
42 virüs pro nun 13 ü ayrı ayrı virüs görüyor , az önceki yazımda şaka bi yanada bu gerçekten zararlı virüsmü zararsızmı arkadaşlar ?
K
karuso23 ⭐ 16y
güzel .)
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
arkadaşlar kesinlikle indirmeyin bu programlar keyloger içeriyor !!!!!!!!!!!!!
H
hatembaba ⭐ 19y
42 virüs pro nun 13 ü ayrı ayrı virüs görüyor , az önceki yazımda şaka bi yanada bu gerçekten zararlı virüsmü zararsızmı arkadaşlar ?

arkadaşlar kesinlikle indirmeyin bu programlar keyloger içeriyor !!!!!!!!!!!!!

Kesinlikle zorlama söz konusu değildir. İsteyen arkadaşlar indirir.

Ama Exl ailesinin seçkin üyeleri programı öneriyorsa bence sorun yoktur.
M
mdehset ⭐ 16y
SA ya bu nu indirmek istedim ama indirme linki yok
indirme sitesinde link not avabile diyo

yardimci olursaniz cok sevinirim...

reslemem gereken 5 char var gunluk
Galliport
Galliport ⭐ 16y
linkler ölü
M
melihtek ⭐ 17y
Link yenilerseniz fena olmaz:D
M
McCalebb ⭐ 15y
teşekkürler
Ufck
Ufck ⭐ 16y
indirme link silinmiş 😞
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: