Silkroad iyice sıktı yok ban yiyo yok onun çarı soyuluyo silkroaddın varya iyice içine ettiler 2 çarım vardı biri 62 lvl diyeri 67 biri bot yüzünden banlandı biliyorum ama diyerinle hiç kurcalamadım oda banyedi nasıl banlandını anlamadım 2 şeyden şüpeleniyorum biri silk almadım diye diyeri extraloob'tan kullandığım proğramlar sayesinde oldunuda düşünüyorum.
Sizin fikirlerinizi beklliyorum neden banlanmış olabilir.(Tabikide extraloob demiyceksiniz ama bana silk almadım diye banlanması şaçma geliyor bide bu çar bu gün ban yemiş 17.06.2008 lütfen neden oldunu bana açık açık anlatın)
Silkroad Artık ... Oldu
· 12 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Silkroad iyice sıktı yok ban yiyo yok onun çarı soyuluyo silkroaddın varya iyice içine ettiler 2 çarım vardı biri 62 lvl diyeri 67 biri bot yüzünden banlandı biliyorum ama diyerinle hiç kurcalamadım oda banyedi nasıl banlandını anlamadım 2 şeyden şüpeleniyorum biri silk almadım diye diyeri extraloob'tan kullandığım proğramlar sayesinde oldunuda düşünüyorum.
Sizin fikirlerinizi beklliyorum neden banlanmış olabilir.(Tabikide extraloob demiyceksiniz ama bana silk almadım diye banlanması şaçma geliyor bide bu çar bu gün ban yemiş 17.06.2008 lütfen neden oldunu bana açık açık anlatın)
banla hack in arasındaki farkı bilmiyosun sen çarın soyulmuş şifresi çalınmışmı yoksa 100 yıllık kapatılmış mı?
100 yıllık kapatılma bandır ve EXL ile hiç alakası yoktur. tamamen Joymaz Gm lerine kalmıştır. Bot kullanan herkes banlanabilir silk alırsan ban ihtimalin düşer. Extraloob la banı nasıl açıklıyorsun bana bir anlatabilir misin? Bu da artık moda oldu önüne gelen siteyi suçluyo :evil:
J
Jason Walker
⭐ 19y
multiclient kullandımnı arkadaşım ?
extraloob ta verilen programlar zaten illegal olduğu için ban sebebidir bunu göze alarak kullanıcaksın 😉
extraloob ta verilen programlar zaten illegal olduğu için ban sebebidir bunu göze alarak kullanıcaksın ;)
katılıyorum 🕵️
extraloob ta verilen programlar zaten illegal olduğu için ban sebebidir bunu göze alarak kullanıcaksın ;)
katılıyorum 🕵️
:lol:arkadaş o manada mı demiş bunu ben şöyle düşündüm
GM:hmmm extraloobdan program indiriyosun o zaman ban başka site olsa banlamam
manasında 😄
bir sözleşme mi yapsak yavv..programları indirirken adamlar indiriyor sessiz sedasız ama tam birşey oluyor sitenin suçu oluyor anlamadım gitti o zaman güvenmiyorsan indirmiyceksin en iyisi 👍
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !extraloob ta verilen programlar zaten illegal olduğu için ban sebebidir bunu göze alarak kullanıcaksın ;)
katılıyorum 🕵️
:lol:arkadaş o manada mı demiş bunu ben şöyle düşündüm
GM:hmmm extraloobdan program indiriyosun o zaman ban başka site olsa banlamam
manasında :D
o acıdan bakarsan haklısın ama burdakı tum prolar ıllegal yasal bır pro yokkı 😆 🎭 👍
C
cheng_xiao
⭐ 19y
ban yemenin nedeni silk çekmemen
emin ol 😉
bot,loader,multiclient le hiçbir alakası yok
ayrıca ban yemiş hacklenmemiş
emin ol 😉
bot,loader,multiclient le hiçbir alakası yok
ayrıca ban yemiş hacklenmemiş
ban yemenin nedeni silk çekmemen
emin ol 😉