Icerige atla
Extraloob

Silkroad Arap Irkı NPC ve Unique Canavarları Görselleri!

· 38 Yanıt · 33K görüntüleme
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
Silkroad Arap Irkı NPC ve Unique Canavarları Görselleri!

130 Cap Arap Irkı ile gelecek muhtemel NPC ve Unique resimleri aşağıdaki gibi olacaktır.

38 Yanıt
W
Warmoon ⭐ 18y
Silkroad hala nefes almaya çalışıyor. İlginç makara:
_
_TAu ⭐ 18y
#direnisro
C
Crusade ⭐ 18y
Hadi hemen yayınlansında doğular açsın o filesle server 😄 @[GM] Essence
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Gayet güzeller aslında.
T
tenpanter ⭐ 17y
Sonun Araplar geliyor ha çok ilginç.
J
Janizaro ⭐ 17y
gelmez.Ben yerlerinde olsam 3 ünün olduğu yeni bir isim altında veya panent oluşumu altında bir oyun açar ve kitlesel bir başarı yakalarım.
D
diamont777 ⭐ 14y
Bakalım bunlar ne zaman gelicek .
S
star01 ⭐ 16y
Bu arap ırkı degil de sanki Bagdat Map ve 125 cap olmasın hacım? arap ırkı diye bişe yok şuanlık diye biliyorum
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Bu mesaj star01 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu arap ırkı degil de sanki Bagdat Map ve 125 cap olmasın hacım? arap ırkı diye bişe yok şuanlık diye biliyorum

Media dosyaları içersinde sürekli Islam klasörüyle karşılaşıyorum, bi ihtimal islam medeniyeti olabilir sanki 🤔 🤘 🤘
Herakross
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
Bu mesaj star01 rumuzlu uyeden alinti yapildi

Arap ırkından bahsedilen Arap-İslam konsepti , güncelleme Arap ırkı olarak gelmese bile Arap konseptinin işleneceği görsellerden açıkça belli oluyor.Dediğin gibi 125-130 cap Bağdat haritası içinde yer alıyor bunlar.
E
Excluded ⭐ 18y
kaç yıldır silkroad oynadım ilk günden beri gelecek bu arap ırkıda gelemedi gitti 😄
F
fthatc1 ⭐ 13y
Arkadaşlar oyuna bi ırk eklenmiyor Bağdat ekleniyor ve yeni cap 2 part halinde gelicek 125-130
Violent Arise
Yıllardır arap ırkı çıkacak deniyor bece hala yılları var çıkmasına 😊
B
Big Poppa ⭐ 16y
#occupyArapIrkı
F
favretto ⭐ 16y
bu arap ırkı muhabbeti ilk zamanlar oyunun yapımcıları geliştiriceleri ile yapılan bi röportajdan çıkma yanlış hatırlamıyosam.
adamlar ilk eu ırkını getirdikten sonra belki başka ırklar üzerinde de çalışma yapabiliriz demişlerdi. ama o adamlar gitti yerine yenileri falan geldi ayrıca bi söylemden ibarettir diye tahmin ediyorum.
Oldu ki gelirse ufak bi hareketlenme yaşanabilir insanlar 1-2 ay daha hevesini alır.
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
yıllardır hep aynı terane hocam zaten mevcut olan silkroad bu duruma yeni ırk denemesi yüzünden düştü. avrupalı çin dengesini daha oturtamamışken böyle bi girişim silkroadı bitirir gibi gözüküyor lakin -yaparlarsa- üçlü döngü sistematiği (misal taş kağıt makas oyununda olduğu gibi) bu oyunu tekrar toparlayabilecek tek değişim olacağı kanısındayım
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
Bence hareket gelecek oyuna en kötü ihtimal oyunu bırakanlar tekrar başlayacak merak edip 😊
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu mesaj Nina Ricci rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bence hareket gelecek oyuna en kötü ihtimal oyunu bırakanlar tekrar başlayacak merak edip :)

Gelir mi bilmiyorum ama gelirse tam anlamıyla geri dönerim direk 1k silk çekerek.
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Nina Ricci rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bence hareket gelecek oyuna en kötü ihtimal oyunu bırakanlar tekrar başlayacak merak edip :)

Gelir mi bilmiyorum ama gelirse tam anlamıyla geri dönerim direk 1k silk çekerek.

Yine aynı sonuca varıcaz sıkılcaz . redface
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: