Icerige atla
Extraloob

Silkroad Arap Bölgesi Video

· 35 Yanıt · 18K görüntüleme
35 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Myth Online? Adamlar başarmış helal.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Harita çok hoşuma gitti ya
Collapse
Collapse ⭐ 16y
bence arap ırkı diye ırk olmayacak sadece harita açılacak umarım böyle olmaz hadi hayırlısı 😄
F
frityus ⭐ 17y
Güzelmiş
R
revver4647 ⭐ 14y
Spoiler

lemonade
lemonade ⭐ 17y
Spoiler

Crap zorla başlatacaklar myth'e 😄
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Alexandria gibi harita olacak sanırım.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
bence arap ırkı diye ırk olmayacak sadece harita açılacak umarım böyle olmaz hadi hayırlısı :D

Hiç sanmıyorum haritadan ibaret olacağını
D
duzceli81 ⭐ 17y
videoyu izledim ve anladım adam 121 lwl yapmış charı yeni sehre demekki 121 + charlar giriyo buda 130 capın geldiği kesin ama arap ırkın geleçeği kesin deyil joymax yine bence cap getirip oyunun daha ilerleyen zamanlarında arap ırkını çıkarabilir ™
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Oyunu indirdim baktımda görünürde arap ırkı haritası ile ilgili bişey yok şu an
D
duzceli81 ⭐ 17y
Oyunu indirdim baktımda görünürde arap ırkı haritası ile ilgili bişey yok şu an

bende denedim hiçbişey yok aynen
P
purepower OP ⭐ 16y
bence arap ırkı diye ırk olmayacak sadece harita açılacak umarım böyle olmaz hadi hayırlısı :D

şuan toplanan bütün bilgiler sadece harita(unique-mobs) acılacagını gösteriyor ama ilerdeki günlerde neler degisir bilemeyiz 😊
S
star01 ⭐ 16y
Youtube den bakacak olursanız millet sorup duruyor arap ırkı ?? diye adam cevaplıyor, yeni ırk yok diyor http://silkroadsecrets.blogspot.com/ inceleyecek olursanız bağdat şehri 121-125 cap arası olacak yani 130 cap gelmeyecek ve üstelik euya yeni skiller gelicek wizzarda-warriora
.NET
.NET ⭐ 19y
Youtube den bakacak olursanız millet sorup duruyor arap ırkı ?? diye adam cevaplıyor, yeni ırk yok diyor http://silkroadsecrets.blogspot.com/ inceleyecek olursanız bağdat şehri 121-125 cap arası olacak yani 130 cap gelmeyecek ve üstelik euya yeni skiller gelicek wizzarda-warriora

Wizz'de bos kitap kalmadi up gelir sadece atak skillerinde. pasif aktif bufflar gelirse gelir
[F New]Solo Gitarist
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Valla ilk bi private serverda görünce arap ırkını şaşırdım ama gayet başarılı bu videodan sonra player sayısı 2 katına cıkmıstır dıye dusunuyorum
Collapse
Collapse ⭐ 16y
@wax: yeni kitap dedigin nedir ki hemen bi stun daha eklerler de.. Nasil bi skill koyacaklar cok merak ediyorum..
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
@wax: yeni kitap dedigin nedir ki hemen bi stun daha eklerler de.. Nasil bi skill koyacaklar cok merak ediyorum..

aynen nasıl bi skill olucak merak edıyorum ve son videolardan sonra bu arap ırkı skıllerını ve silahlarını merak etmeye basladım o.O
.NET
.NET ⭐ 19y

Sutun olayini dusunmedim ki ben hic guzel fikir 😁
[F New]Solo Gitarist
S
star01 ⭐ 16y
aynen skil sayfasını genişletirler olur biter 😊 benim düşüncem yeni life gelebilir warriora yeni DD gelebilir

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: