S.a Arkdaşlar Bugun Gelen Up La Upladım Fakat Start falan Geliyor Ama Oyun Açılmıyor Starta Tılıyorum Açılmıyor Lütfen Yardım Edin
Silkroad Açılmıyor
· 53 Yanıt · 14K görüntüleme 0 okuyor
53 Yanıt
Biriniz Bi Cvp Verin lütfennnnnnnnnn
aynı sorun bende de war yardım pls açılmıyo ne botla nede normal start gelio tıklıom öle kalıyo sro masada Pls yardım
S
SirCaponeN0b
⭐ 15y
Start a basıyorum Guard biraz doluyor Sonra Laucher öyle kalıyor oyunu sildim yeniden kurdum düzelmedi format attım hala aynı. Versiyon 1.300 ve bot kullanmıyorum. Hackshield i devre dışı bıraktım denedim hala aynı
S
SirCaponeN0b
⭐ 15y
up yardım edecek yok mu
S
SirCaponeN0b
⭐ 15y
Up !
2 haftadır bekliyorum nerde bu devlet nerde bu mod daral:
T
Tony Montana
⭐ 18y
Hangi antivirüsü kullanıyorsun
S
SirCaponeN0b
⭐ 15y
AntiVirüs kullanmıyorum dostum işletim sistemi Windows xP SP3 full uptadeleri felan yaptım
Hangi antivirüsü kullanıyorsun
mod yazmış 1 hafta daha bekliyelim
T
Tony Montana
⭐ 18y
Özür dilerim. İnternet hızın ve donanımsal özelliklerin ne durumda
3 gb ram , core2quad 2.66 hd4850 ekran kartı
S
SirCaponeN0b
⭐ 15y
1mbit net 8 gb ddr3 ram 2 gb Ati HD6970 ekran kartı İntel i7 işlemci 500 gb hdd 1000w power
update geldi 1 hafta oldu saçma bir çözüm önerisi daha olan varmı
yeni bir klasöre yükle silkroadı
aynı sorun bendede var açılmıyor oyun
S
SirCaponeN0b
⭐ 15y
Bugün net cafeden aldım oyunu temiz bi format çaktım oyun yine aynı problemde devam ediyor arkadaşlar bi mod yok mu bize yardım edicek nerde bu hükümet ?
T
Tony Montana
⭐ 18y
Ben de bugün yükledim daha Sro'yu gayet normal giriyorum ve bilgisayar özelliklerim seninle denk. Büyük ihtimalle internetinle ilgili bir sorun olabilir. Bilgisayarı görmeden çokta detaylı yardımcı olamıyorum. Kusura bakmayın 😞
S
SirCaponeN0b
⭐ 15y
Netim suan 2 mbit e yükselttim download ım 240kb ben daha önceden çok rahat oynuyordum oyunu ama açılmaz oldu ZSZC felan açılyor çok rahat
S
SirCaponeN0b
⭐ 15y
up
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap