V vaka04 OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Arkadaşlar Silkroad ı açamıyorum nedeni ne olabilir acil yardım .. Launchere tıklıyınca...The server is undergoing inspection or updates. Connect to htp://www.silkroad.net more information.. Pls help me TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B bahrey ⭐ 19y 17 yil once #2 internetin zayıf olabilir yada server bakımda olabilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V vaka04 OP ⭐ 18y 17 yil once #3 ikiside değil .... yokmu yardım edebilcek biri 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A aPolyannA ⭐ 19y 17 yil once #4 Arkadaşın dedikleri dğeil ise hosts dosyasına bir bak.Hosts dosyasında sorun yoksa, sil yeniden yükle. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mertbost290 ⭐ 18y 17 yil once #5 Aynı hatayı şuan ben de alıyorum yardım edebilicek varsa lütfen yardım etin TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J justi ⭐ 17y 17 yil once #6 biz oyundayız TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S ScorpioGlaive ⭐ 17y 17 yil once #7 Sorunun çözümü var..viewtopic.php?f=280&t=112060 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BiLqiN ⭐ 18y 17 yil once #8 Sorunun çözümü var..viewtopic.php?f=280&t=112060T.ederiz ilgilendigin için 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S ScorpioGlaive ⭐ 17y 17 yil once #9 Önemli değil, görevim sayılır 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hollandali ⭐ 17y 17 yil once #10 pc agırdır TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil