beyler ben farm yapıyorum suan lvlim 10 ''845'' sp var lvl 20ye kadar hic bişe vermicegim lvl 20de 5 fire 5 heuksal vericegim lvl 25de sizce kac sp olur 100kyı gecermi :S
Silkroad
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Yerinde olsam belli başlı gerekli skilleri açar yeten sp ile gider sonlara doğru farmlardım.Başlarda cok sıkılırsın.Tadını alamazsın.Farm benim için sonra yapılması gereken birşey.
benim için sıkılmak önemli degil tabiki sıkılıyorum ama sp az olunca char salam olamıyor:S
bak arkadaşım 20 lvlde pvp neyine 40 a kadar veya 45 e kadar farmsız git sonra haprsızn paşa paşa farm ını 😄
chinase char dedigim kadar sp olurmu lvl 25de
9 fark la 40 fark arasında hiç fark yok levelinle skill lerin arasında 9 fark olsun 20 iken 11 mesela
ama bence SRO farmsız oynanaır max level den 9 lvl önce sadece mastery artırırsın max. lvl de 9 gap yapıp farmını yaparsın biter
ama bence SRO farmsız oynanaır max level den 9 lvl önce sadece mastery artırırsın max. lvl de 9 gap yapıp farmını yaparsın biter
T
Tarantella
⭐ 19y
farmı önce yap bence.
yada farmsız gidecem diyosun pre plus + sp ticket al aylık.
hem de 3-4 gap git.
bi bakmışın hem azgın kasıyor hem de deli gibi sp geliyor.
plus görevinden gelen 30k sp de cabası.
ps: lvl 20 ye kadar kasma.level7 den 25 e kadar ongda taxiye gir.
ve sürekli lvl düş.gene gir..(1.dedigimi uygulayamazsan bunu uygula)
yada farmsız gidecem diyosun pre plus + sp ticket al aylık.
hem de 3-4 gap git.
bi bakmışın hem azgın kasıyor hem de deli gibi sp geliyor.
plus görevinden gelen 30k sp de cabası.
ps: lvl 20 ye kadar kasma.level7 den 25 e kadar ongda taxiye gir.
ve sürekli lvl düş.gene gir..(1.dedigimi uygulayamazsan bunu uygula)
Ben farmsız gidiyorum mesela. PVP yapamıyorum, trade anca 1* çekebiliyorum. Tek dezavantajı farmsız gitmenin, sadece 1 silah skilli ve 1 imbue açıyorusun, 90 a kadar mob kesiyorsun.
Ben farmsız gidiyorum mesela. PVP yapamıyorum, trade anca 1* çekebiliyorum. Tek dezavantajı farmsız gitmenin, sadece 1 silah skilli ve 1 imbue açıyorusun, 90 a kadar mob kesiyorsun.
1 farkla 2 silah ve imbue yeter
beyler ben farm yapıyorum suan lvlim 10 ''845'' sp var lvl 20ye kadar hic bişe vermicegim lvl 20de 5 fire 5 heuksal vericegim lvl 25de sizce kac sp olur 100kyı gecermi :S
Nasıl olsa 30 lvl bile ulaşamazsın koywer gitsin 😁
lvl 16 ama skiller 5 ice 5fire 5 heuksal verdim ve sp 5600 küsürlerde lvl 25e kadar skill vermiycem bakalım kac sp olcak +100k olmasını istiyorum
ayrıca pre falan kullanıyorm alcak kredi kartı falan yok diger türlü güvenmem 😜
R
renklibere
⭐ 19y
selamlar
Madem baştan sp kasmaya niyetin var sana tek tavsiyem 16lvl sos bow ile gap 9 bandit kalesine cadır kurup bot ile 7/24 1ay orada takılmandır o lvlerde en kral spyi orda yaparsın kolay gelsinn
Madem baştan sp kasmaya niyetin var sana tek tavsiyem 16lvl sos bow ile gap 9 bandit kalesine cadır kurup bot ile 7/24 1ay orada takılmandır o lvlerde en kral spyi orda yaparsın kolay gelsinn
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap