Icerige atla
Extraloob

Silkroad 5 Yeni Etkinlik ve Oyundaki Yenilikler

· 30 Yanıt · 3.6K görüntüleme
R
RoqA OP ⭐ 17y

5 Yeni Etkinlik

Oyundaki Yenilikler

30 Yanıt
R
Ramplode ⭐ 16y
Tablet düşüşü silinecek diyor ilginç.. '' Nicki değiştirme kaç silk olucak merakla bekliyorum '' ..
T
tenpanter ⭐ 17y
Bu ne ya cıvkı çıktı iyice oyunun son hamlelerini yapıyor joymax sömürebildiğimiz kadar sömürelim joymaxın bugüne kadar böyle tavizler verdiğini ilk defa görüyorum ^^
E
Exezoris ⭐ 16y
nick değiştirme sonunda geldi... senelerdir beklenen bir şeydi fakat biraz geç kaldılar
T
TheRinG ⭐ 16y
Süppp^^Acaba Kaç Silk Olucka Skill reset
D
duzceli81 ⭐ 17y
altın borsa limiti stall oluyor galiba bu iyi oldu private serverde 10b max bu yazmış 1 milyar ™
W
WikiLeaks ⭐ 17y
altın borsa limiti stall oluyor galiba bu iyi oldu private serverde 10b max bu yazmış 1 milyar ™

1 milyar yazmaları saçmalık zaten ama bence milyarlar basamağına geçtik gibisinede yazmış olabilirler
X
Xperyon ⭐ 15y
Aow kaç yıldır sro oynuyorum ilk defa silkroad'ın böyle bir yazısını gördüm ve heycanlandım:)
H
h&a ⭐ 19y
yani car cöp ile ugrasmiycaz tabletler silinince %0 lik stone kayniycak etraf yanlis anlamadiysam
M
Ellerine sağlık hocam bencede bu nick değiştirme için geç kalınmış bir zafer diyebiliriz 🍺 👍
P
Polovets ⭐ 15y
Özellikle Stat/Skill reset olayına çok sevindim ve tabletlerin kaldırılmasına
S
SoNPeRDe ⭐ 15y
Bu ne ya cıvkı çıktı iyice oyunun son hamlelerini yapıyor joymax sömürebildiğimiz kadar sömürelim joymaxın bugüne kadar böyle tavizler verdiğini ilk defa görüyorum ^^

aynen katılıyorum gelirleri iyice düştü atrık hiç birsey umurlarında değil

sürekli yeni youncu katma peşine düşüceklerine var olan kullanıcaların kıymetini billeselerdi bu duruma düşmezlerdi
T
Tubifex ⭐ 17y
süper düşünmüşler özellikle şu öğe koruma sistemi süper olucak türkçe tam karışılığı anlaşılmıyor ancak orjinalden çevirince anlaşılan itemlere koruma sistemi gelicek. nick değiştirmede uzun süredir bekleniyordu ve o da geldi sonunda
M
monreal ⭐ 18y
Limit 1b dedigi stal icin degildir takasda olan 100m sınırini yukseltiyorlar
N
NeoniK ⭐ 17y
herşey çok güzelde char nick değiştirme kötü saçma ya
M
monreal ⭐ 18y
herşey çok güzelde char nick değiştirme kötü saçma ya

Efet dolandiripda nick deyisimiyle rahatca gezebilirler artik. Yine gidip baskasinida dolandira bilir kisitlama vardir insallah
N
navy46 ⭐ 17y
ohbe nick degiştirme gelsinde çarın ismini degiştireyim yeni çarımın adını sevmiyom eski nickim 6 yıldır kullanıyom _SpArTaKuS_
K
kaos77 ⭐ 18y
tablet dusmeyecekse elementler ne ıse yarayacak, çöp düşmeyecek sanırım ama item kırınca element cıkmayacakmı yada ne cıkacak updateden sonra elementler sadece soket stone yapımında kullanılabılır, ya elementler temelli kaldırılırsa soket stoneyı coınslerlemı yapacaz, zeki murende bızı gorecekmi???
H
bu yeniliklerle oyuncu çekebilir şahsen ben başlayabilirim ^^
S
Savtekin ⭐ 15y
Güzel yenilik oldumu böyle olsun paso yeni level gelmesin 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: