C crazyhektor ⭐ 15y 15 yil once #21 bendede aynı hata:S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Loras OP ⭐ 16y 15 yil once #22 oyundayım İlk SS yi attım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F funlee46 ⭐ 16y 15 yil once #23 beyler bende aldım aynı hatayı o hatayı alıpta girebilen varmı??? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bedevi1995 ⭐ 16y 15 yil once #24 uptade cekmiyor hata veriyo ok diyorum media.pk2 hasarlı diyor beklemekten baska çarem yokmu? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #25 Bendede aynı hata varmı çaresini bilen. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Dark Zone ⭐ 16y 15 yil once #26 Durum Bilgisi [Online] / Girebilicekmiyiz [Offline] 😆 daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bedevi1995 ⭐ 16y 15 yil once #27 sık sık denedim update geldi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F funlee46 ⭐ 16y 15 yil once #28 ohh oldu 😊 arkadaşlar sadece deneyin 😊 update ediyor :):):):) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kadomax ⭐ 17y 15 yil once #29 mediapk2 sorunu var bırı sıteye koyabılırmı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil